El conseller Puigneró es confina després de donar positiu per coronavirus

El titular del Departament de Polítiques Digitals informa que es troba bé després de tenir dècimes de febre dijous al vespre

Imatge del conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, durant la presentació d'un projecte a Sant Adrià del Besòs
El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, estarà confinat a casa seva durant els pròxims deu dies. | ACN

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha informat aquest divendres que ha donat positiu en una prova ràpida de Covid-19 i que iniciarà a partir d'ara un confinament, tal com estableixen els protocols. En una piulada al seu compte personal de Twitter, Puigneró ha indicat que aquest dijous al vespre va tenir «els primers símptomes, una mica de febre i malestar general».

Tot i haver donat positiu en la prova de la Covid-19, Puigneró ha afegit que ara es troba «perfectament» i ha conclòs el seu missatge assegurant que «durant els pròxims dies seguiré el protocol que pertoca».

Puigneró va estar aquest dijous a Sant Adrià del Besòs

Abans de l'aparició dels primers símptomes de la Covid-19, el conseller Puigneró va presentar aquest dijous la Barcelona Cable Landing Station, la primera estació d’aterratge que es construeix en territori català amb una dimensió de connectivitat internacional, que es construeix a la platja de Sant Adrià del Besòs. La infraestructura, que entrarà en funcionament el 2022, permetrà l'arribada de cables de fibra òptica sense restriccions i serà la porta d'entrada i l'enllaç dels provinents de l'Àsia, l'Àfrica i la Mediterrània que es vulguin connectar amb els EUA per la via més ràpida.

Jordi Puigneró va recordar que en la nova era digital la productivitat es mesura en bytes i que rebre els cables per on circulen genera riquesa i ocupació. «En quatre anys pot ajudar a fer créixer entre un 2% i un 4% el PIB de Catalunya», va afegir.


Comentaris

envia el comentari