Chica mirando a cámara sonriendo

Consells per a cuidar de la teva salut dental

Bons consells que podràs incorporar fàcilment en la teva rutina i amb els quals gaudiràs d'una boca molt més forta i sana

Llueix un somriure perfecte! Per a poder comptar amb unes dents blanques, sanes i en perfectes condicions de salut és important que comencis a  incorporar hàbits en el teu dia a dia que t'ajudaran a gaudir d'una boca més sana i protegida davant les agressions externes.

A aquest post volem donar-te alguns bons  consells per a cuidar de la teva salut dental que podràs incorporar fàcilment en la teva rutina i amb els quals gaudiràs d'una boca molt més forta i sana.

Com cuidar la salut dental dia a dia

Per a poder cuidar de la salut dental és important que comencis a controlar els teus hàbits d'higiene i cura personal perquè, així, puguis evitar el contagi de malalties o la incursió de bacteris que alterin el teu benestar.

Existeixen alguns consells per a cuidar la salut dental  que són essencials per a incorporar des d'avui mateix. A més, tots ells són  fàcils de seguir, per tant, només serà qüestió d'acostumar-se a la nova rutina per a poder gaudir d'una salut bucodental en les millors condicions.

Visita anual al dentista

Un dels primers consells que volem donar-te és que, anualment, has de visitar a un dentista perquè controli el teu estat de salut. Et recomanem  Abaden Dentistes, una clínica molt professional  situada a Barcelona i que està totalment a l'última de les innovacions mèdiques i tecnològiques del sector.

Es recomana anar una vegada a l'any al dentista perquè es porti un control exhaustiu de l'estat de les nostres dents i genives, d'aquesta forma, s'evitarà l'aparició de condicions com les càries i altres malalties pròpies d'aquesta zona del cos.

Raspalla les teves dents de 2 a 3 vegades al dia

L'ideal és que raspallis les dents al  matí, al migdia i a la nit; no obstant això, si no tens temps, el mínim és que els raspallis pel matí i per la nit per a gaudir d'una boca neta i sense bacteris. Amb aquesta senzilla rutina el que fem és  eliminar la placa dental que s'emmagatzema en les dents i que pot provocar l'aparició de bacteris.

Un bon raspallat dental

Un altre dels consells per a cuidar la salut dental és que aprenguis a raspallar-te bé les dents, és a dir, que estiguis almenys 3 minuts raspallant  aquesta zona i que dediquis atenció a  totes les peces dentals. A més, també és essencial que utilitzis un raspall que sigui suau per a poder arribar a les zones més difícils de la boca i respectar les necessitats de l'esmalt i de les genives. No hem d'oblidar-nos de la zona de la llengua  que també haurem de raspallar per a eliminar els bacteris que produeixen mal alè.

Pasta de dents amb fluor

Els experts també recomanen l'ús diari d'una pasta dental que contingui fluor perquè aconseguirà millorar el nostre esmalt i cuidar les nostres dents de forma més completa.

Fil dental

I, finalment, també és altament recomanable l'ús de fil dental per a completar la nostra higiene. Aquest fil ens ajudarà a retirar restes de menjar  i a netejar les zones de les dents que no aconseguim netejar únicament amb l'ús del raspall.