Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de l'edició anterior de la BNEW

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona impulsa la segona edició de la BNEW

La Barcelona New Economy Week se celebrarà del 5 al 8 d'octubre i duplicarà les temàtiques presents

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) impulsa la segona edició de la BNEW.

Així doncs, el CZFB consolida el seu paper com a motor de la recuperació econòmica amb l'organització d'una nova edició de l'esdeveniment, que l'any passat va comptar amb prop d'11.000 registrats de 111 països i 360 speakers.

Se celebrarà del  5 al 8 d'octubre amb un programa ampliat que duplica les temàtiques tractades a la seva primera edició.

Comptarà amb deu verticals que abordaran diferents sectors i temàtiques al voltant dels reptes de futur, amb un focus molt clar en la innovació, el talent i la sostenibilitat.

Fotografia de l'edició anterior de la BNEW
L'edició anterior va comptar amb prop d'11.000 registrats de 111 països | CZFB

Així doncs, a les cinc temàtiques de 2020 — Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Real Estigues — se sumaran aquest any cinc noves àrees  de caràcter més transversal: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City.

El delegat especial de l'Estat en el CZFB, Pere Navarro, afirma que «l'extraordinari balanç del primer BNEW ha constatat la necessitat i la utilitat d'un esdeveniment d'aquestes característiques, 100% professional, totalment disruptiu amb un format híbrid físic i virtual». En aquest sentit, Navarro afegeix que «BNEW és una mostra de com el Consorci de la Zona Franca de Barcelona actua com a motor de transformació».

La segona edició de BNEW continuarà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking 100% virtual utilitzant intel·ligència artificial, casant interessos i posant en contacte de manera directa a l'oferta i la demanda.
 

BVillage es consolida com una plataforma de networking única per a fer negocis

El CZFB també reforça la seva aposta pel BVillage, una plataforma de networking única per a fer negocis. Així doncs, s'oferirà un ampli ventall d'avantatges durant la celebració de la nova edició de  BNEW.

Fotografia de l'edició anterior de la BNEW
BVillage ja va ser present a la primera edició del BNEW | CZFB

En l'espai del  BVillage  les empreses participants podran realitzar presentacions per  videoconferència dels seus productes o serveis així com interrelacionar-se amb els assistents. En aquesta nova edició l'organització espera aconseguir les 400 empreses presents.

«BVillage ja va estar present a la primera edició del BNEW i enguany torna per a consolidar-se com una plataforma de  networking  de referència que posa en contacte, de manera directa, oferta i demanda» ha afirmat Pere Navarro, delegat especial de l'Estat en el CZFB.

També ha volgut destacar que «això també suposa un pas més en l'aposta del CZFB per l'economia 4.0, utilitzant intel·ligència artificial  per a crear una eina totalment única i innovadora en el seu àmbit».

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona  espera que a la pròxima edició de BNEW s'uneixin més empreses a la plataforma. D'aquesta manera, de les 128 empreses ja presents en l'edició anterior, l'organització preveu aconseguir enguany les 400.

Així mateix, també s'espera que es mantingui una alta internacionalitat  i s'ampliï la presència de ponents de primer nivell, passant dels 389 de 2020 als 700.

Com a organitzador de l'esdeveniment, el CZFB compta amb aliances com la de Servihabitat, que enguany repeteix com a patrocinador principal.

El servicer, amb una àmplia trajectòria en la gestió de carteres de crèdit corporate i hipotecari, així com d'actius immobiliaris, entén la innovació i l'aposta pel talent  i  sostenibilitat com l'única manera de poder evolucionar i adaptar-se al nou entorn, especialment marcat per l'especialització i les sinergies entre tots els àmbits econòmics.

El CEO  del servicer, Iheb Nafaa, apunta que «la  crisi sanitària ha estat un accelerador de tendències que ja despuntaven en períodes anteriors. Un d'ells ha estat la necessitat d'incorporar la sostenibilitat com una de les màximes prioritats del sector per a desenvolupar edificacions i comunitats eficients que ajudin a minimitzar la petjada de carboni en l'entorn i que generin un impacte menor en el medi ambient». Així mateix, afegeix que «està en mans de tots els players que formem part de l'immobiliari construir un entorn més sa i sostenible».