Pere Navarro, Dlegat Epecial d'Estat del CZFB, i Josep Miquel Piqué, President Executiu de La Salle Technova Barcelona, parlant a la inauguració del BMP Accelerator Program el dia 20 de gener del 2020

El Consoci de la Zona Franca de Barcelona i La Salle Technova aposten per sis startups immobiliàries

Kiwi Brics, vivendea Daysk, Bim&Co, Nemuru i Deepki seran les empreses participants del segon BMP Accelerator Program

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) va inaugurar aquest 20 de gener la segona edició del BMP Accelerator Program, una plataforma que pretén  ajudar diverses empreses emergents a aconseguir finançament perquè puguin desenvolupar les seves oportunitats de negoci. Juntament amb La Salle Technova, han seleccionat sis startups a les quals dotaran d’eines per a dur a terme les seves propostes.

Aquest programa es va estrenar l’any passat de la mà del CZFB, una entitat pública de dinamització econòmica i que opera principalment a l’àrea metropolitana de Barcelona. Involucrar-se en aquesta mena de projectes i donar continuïtat en el temps s’ha convertit en una de les prioritats del Consorci.

Pere Navarro, Delegat Especial d’Estat del CZFB, va afirmar que  se senten «amb l’obligació d’ajudar a les noves generacions, perquè puguin desenvolupar aquí el seu talent, treballar i viure en l’àrea metropolitana de Barcelona». A més, va explicar que treballen conjuntament amb La Salle Technova de Barcelona accelerant projectes innovadors d’empreses emergents del sector immobiliari i logístic.

Per la seva banda, Josep Miquel Piqué, President Executiu de La Salle Technova, va destacar que l’acceleradora del BMP «és un programa d’acompanyament per a les startups, a més d’una font d’innovació permanent per a les grans corporacions».

Sis propostes innovadores

Les sis startups seleccionades treballen en el sector del Proptech, és a dir, són empreses que  utilitzen la tecnologia per a millorar o reinventar qualsevol servei en l’àmbit immobiliari. Kiwi Brics, Vivendea, Daysk, Bim&Co, Nemuru i Deepki han estat les escollides per a aquesta nova edició.

Aquestes gaudiran de sessions de mentoring i formació, a més de tenir la possibilitat de reunir-se amb empreses consolidades del sector.

Una primera edició exitosa

En finalitzar la primera edició del BMP Accelerator Program, les onze empreses participants facturaven 2.080.000 euros, comptaven amb 80 treballadors i havien aixecat una inversió d’1.431.000€. Són dades que constaten els bons resultats d’aquest programa.