Un empresari agredeix un manifestant davant el Palau de Congressos de Barcelona

Un convidat als premis Princesa de Girona dona una bufetada a un manifestant

L'home ha pogut entrar al Palau de Congressos amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra

Centenars de persones s’han concentrat davant del Palau de Congressos per protestar contra la presència del rei Felip VI  aquest dilluns i intenten impedir el pas als convidats a l’acte organitzat per la Fundació Princesa de Girona, on la princesa Elionor parlarà per primer cop en català. Entre manifestants i convidats hi ha tensió i, fins i tot, agressions.

Un empresari català agredeix un manifestant

Entre els convidats i els manifestants hi ha una forta tensió, que s’ha incrementat quan un dels primers ha donat una bufetada a un dels segons que li ha tornat. Segons ‘Tot Barcelona’, el convidat seria un «empresari català», identificat com Antoni Castañer, que s’ha oposat a marxar encara que no podia passar per la presència dels manifestants.

L'empresari també ha donat una lleu bufetada a una altra manifestant
L'empresari també ha donat una lleu bufetada a una altra manifestant | Twitter (@sergipinkman)

En un moment donat,  li han passat l'estelada negra, la bandera independentista del tricentenari de la guerra de Successió,  per la cara i l’home l’ha agafat i, fins i tot, ha arribat a eixugar-se el nas amb ella. També hauria donat una lleu bufetada a una dona que li ha tornat i, finalment, altres manifestants els han separat i l’empresari ha pogut entrar al Palau de Congressos amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra.

També et pot interessar...