El Caldes s'ha avançat en el marcador amb un contraatac culminat per Giménez

El Caldes fa història i ja està a semifinals després de superar el Voltregà

El Caldes guanya el Voltregà per 3 a 1 i es classifica per primer cop per a les semifinals d’una Copa del Rei. Els de Sant Hipòlit no han pogut evitar la clara derrota

El Caldes vol fer història a la Copa del Rei i ho ha demostrat superant el Voltregà en la tercera semifinal del torneig després de guanyar per 3 a 1, aconseguint així el seu primer bitllet en tota la història per a un duel previ a la gran final de la competició que es jugarà diumenge a les 17.00 hores. Abans, espera rival per dissabte a les 20.00 hores.

Igualtat en el primer temps

El Caldes i el Voltregà inauguraven la segona jornada de la Copa del Rei amb el tercer partit dels quarts de final de la competició i ho feien amb el cartell de teòrica eliminatòria més igualada de la ronda. Els primers, novells a l’hora de classificar-se per la Copa com a caps de sèrie, jugaven contra un Voltregà afamat de rondes més avançades. En el paper s’anava a veure un partit equilibrat i sobre la pista ho ha estat encara més.

Cap dels dos equips ha aconseguit veure porteria en els primers 25 minuts d’encontre. Les defenses i sobretot els porters s’han imposat a les davanteres i els instints golejadors, veient en diferents ocasions com Blai Roca i sobretot Cesc Campor es lluïen amb grans intervencions.

El Voltregà i el Caldes han quallat l'encontre més equilibrat de la Copa del Rei | Joan Alfons López

El Caldes colpeja per partida doble

S’ha hagut d’esperar als primers deu minuts del segon temps per veure com una de les dues aficions s’aixecava de la cadira per celebrar quelcom. Malauradament per als interessos del Voltregà, no ha estat la seva, la més nombrosa i sorollosa de la jornada. Després de fallar una clara ocasió de gol davant un immens Cesc Campor, al contraatac ha arribat la primera clatellada.

Giménez, en una acció molt ràpida, ha aconseguit batre Blai Roca i fer esclatar la semifinal. Quan el Voltregà intentava refer-se, el Caldes ha posat terra per mig. Un gran xut de Xavi Rovira entrant per la banda dreta de l’atac dels groc-i-negre en el dia d’avui ha acabat amb el 2 a 0 en el minut 37. La diana semblava encarrilar el matx, tot i que el Voltregà no s’ha donat per vençut. Mia Ordeig enviava un xut ras a la base del pal esquerre de Campor per posar la por al cos al conjunt vencedor. El Caldes que entrena Eduard Candami liquidava el matx en el minut 44 gràcies a un nou gol de Giménez, fent així un 3 a 0 que maquillaria Ballart transformant una falta directa.

Campor, felicitat pels seus companys després d'una bona aturada
Cesc Campor, porter del Caldes, sent felicitat pels seus companys per una gran intervenció que ha evitat el primer gol de la tarda | Joan Alfons López

Amb aquest resultat, el Caldes es classifica per primer cop a la història per unes semifinals on s’enfrontarà al vencedor del matx entre el Noia i el Barça, duel que es disputarà a partir de les 21.15 hores i que definirà la segona semifinal que es jugarà dissabte a les 20.00 hores.

CH Caldes

Campor, Rovira, Galbas, A. Acsensi i Giménez. A la banqueta: Sierra, R. Ascensi, Blanque, Rosa i Ricart

CP Voltregà

Roca, Vargas, Ordeig, Armengol i Ballart. A la banqueta: Dalmau, Molas, Gallifa, Rovira i Manrubia

1-0 / Giménez (34’)

2-0 / Rovira (37’)

3-0 / Giménez (44’)

3-1 / Ballart (49')

Per a Aleix Molas (Voltregà)

Alberto López i Josep Antoni Ribó

Matx corresponent a la tercera eliminatòria dels quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins celebrat al Pavelló Olímpic de Reus