Coronavirus dijous: Es mantenen encara les morts però baixen els contagis a Espanya

El total de morts històrics queda en 27.119 segons les dades d'avui de Sanitat

Dues persones caminant pel carrer amb mascaretes.
Coronavirus dijous: Es mantenen encara les morts però baixen els contagis | EFE
 

Espanya suma 38 nous morts en els darrers 7 dies, però notificats en les últimes 24 hores. El total històric de morts, però, passa a ser de 27.119, de nou tan sols un més que les dades que es registraven ahir. D'altra banda, els nous contagis, notificats en l'últim dia, baixen fins als 182, és a dir, gairebé 50 menys dels que es van notificar el dia anterior.

Cal tenir en compte que des d'aquest dilluns Sanitat ha decidit informar de les noves dades de manera diferent a com es feia fins ara. Ara s'informa cada dia de les noves morts notificades el dia anterior, però que tenen data de defunció dels darrers 7 dies.

També es fa cada dia una revisió del total de morts històrics, motiu pel qual hi ha variacions en aquesta xifra més enllà de les noves morts que es notifiquen.

D'altra banda, sí que és important tenir també en compte que els nous contagis de coronavirus sí que es notifiquen diàriament com sempre, és a dir, cada dia es dona la dada dels nous casos que han estat notificats durant tot el dia anterior.


Comentaris

envia el comentari