Canto superior d'una façana de El Corte Inglés

El Corte Inglés envia un avís als clients sobre l'ús de la seva targeta Repsol

Això és tot el que has de saber sobre la nova targeta d'El Corte Inglés

El Corte Inglés és un dels establiments amb més reconeixement a tot l'Estat. Per això, els clients sempre estan atents a totes les novetats que s'anuncien cada any. En concret, abans que s'acabés el 2022, el grup ja va enviar un avís.

Aquest estava relacionat amb el canvi de la targeta pròpia de la botiga. Amb l'objectiu de no causar gaires problemes, el grup avisa des de fa un temps de la necessitat de canviar l'antiga per la nova.

En aquest cas, és una nova targeta amb un disseny renovat, amb fons blanc i dos logos. Un és el del mateix El Corte Inglés. L'altre, però, pertany a Mastercard. Aquesta nova opció no té banda magnètica, però sí un microxip.

Què passarà aquest nou any amb la targeta d'El Corte Inglés?

Tot i que El Corte Inglés està avisant del nou canvi des de fa diversos mesos, la veritat és que no ha estat fins aquest 2023 quan ha anunciat la raó per canviar de targeta. Així ho explica la mateixa empresa.

«Des de Financera El Corte Inglés t'informem que, per complir amb què disposa la Llei de Serveis de Pagament, a partir de l'1 de gener de 2023 no es podrà fer servir la targeta de compra El Corte Inglés actual com a mitjà de pagament».

Foto del logo d'El Corte Inglés damunt d'un edifici.
El grup llança una nova targeta aquest 2023. | Getty Images
 

A més, avisa de quins llocs no es podrà fer servir l'antiga targeta aquest any. «A les webs, apps o establiments fora del grup El Corte Inglés: Repsol, Campsa, Petronor o Bip&Drive».

Com continuar gaudint de la bonificació

Com veus, han estat molts els clients que s'han quedat sorpresos amb els canvis. Sobretot, després de saber que no podran continuar fent servir la targeta d'El Corte Inglés en establiments com Repsol o Campsa. En aquest sentit, el grup ha volgut enviar un missatge per tranquil·litzar els seus clients, indicant el següent.

«Per continuar gaudint de la bonificació en pagar a Repsol, Campsa o Petronor, aplicable a futures compres a El Corte Inglés, podràs fer servir la nova targeta que, com que és universal, et permetrà fer el pagament a qualsevol establiment dins i fora del grup».

Així serà la nova targeta d'El Corte Inglés

D'aquesta manera, ja anunciada la presència de la nova targeta, una de les coses que han pensat primer els clients és com serà aquesta opció. De fet, des d'El Corte Inglés han compartit que es pot demanar informació sobre ella als seus centres o al 913 779 779.

En aquest sentit, la nova targeta es defineix com: «Universal, gratuïta, digital i única». A més, no té comissions de manteniment, oferint una «màxima flexibilitat per ajornar les compres».

Foto d'un home que realitza una compra en línia.
La nova targeta tindrà tots els avantatges de l'anterior. | Getty Images
 

Els avantatges de la nova targeta

Però aquí no s'acaben els avantatges d'aquesta nova targeta d'El Corte Inglés. A més, també manté tots els que ja tenia l'anterior opció i de què tots els clients en podien gaudir.

És el cas, per exemple, de les dues hores de pàrquing gratuït als seus establiments quan les compres superin els 35 euros. També permet consultar qualsevol moviment, així com els tiquets de compra, per a més comoditat dels consumidors.

On la podràs fer servir

El grup El Corte Inglés també ha volgut deixar clar a quines empreses es podrà fer servir la nova targeta. Per exemple, serà vàlida a qualsevol dels establiments del grup, així com de les seves companyies.

És el cas d'Hipercor, Supercor, Viatges El Corte Inglés, Telecor, Sfera o Assegurances El Corte Inglés. També es podrà fer servir a Bricor i Òptica 2000. D'altra banda, l'acceptaran en establiments com les benzineres Repsol, Petronor i Campsa i en empreses com Sephora, Tagus i Bip&Drive.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp