Imatge de Dani Alves al premi de Fórmula 1 a Brasil

Coutinho, el company que Dani Alves té a la presó de Brians 2

Dani Alves ha passat tot just la cinquena nit a la presó | El futbolista ha sol·licitat una segona vista amb la jutgessa que porta el seu cas

Dani Alves està vivint els pitjors dies de la seva vida. Després de ser acusat d'un greu delicte d'agressió sexual i a l'espera de declarar davant d'un jutge, el brasiler haurà d'estar tancat a la presó, quelcom que no s'esperava. Això sí, no estarà sol, té un company de cel·la amb un cognom particular: Coutinho.

L'exjugador del FC Barcelona ja ha estat traslladat a la presó Brians 2, a Barcelona, on no rep cap tracte especial. El futbolista de 39 anys compleix els protocols i passarà una temporada a la presó.

Tot i declarar-se ell mateix innocent, la jutgessa Anna Marín no ho va considerar així i va decidir enviar a la presó Dani Alves després d'acusar-lo de violar una noia de 23 anys en una discoteca. Ara comparteix cel·la amb un company inquietant.

Imatge de Dani Alves en un partit del Barça
Dani Alves ha ingressat a presó i està vivint els pitjors dies de la seva vida | EUROPA PRESS

 

Dani Alves té la companyia de Coutinho a la presó

Primerament, Dani Alves va ingressar a Brians 1, però per garantir la seguretat i la convivència del brasiler va ser traslladat a Brians 2, presó on hi ha 80 interns. Entre ells, el seu company d' 'habitació'. Un tal Coutinho, que comparteix cognom amb el centrecampista de l'Aston Villa i exjugador del FC Barcelona.

Aquest home, acusat també d'un delicte sexual, compartiria el dia a dia amb el futbolista, que ja ha vist com el seu club actual, el Pumas mexicà, ha rescindit el contracte que el vinculava a l'entitat.

Fonts coneixedores de la dura situació de Dani Alves confirmen que «el paper del company de cel·la d'Alves és molt important», sobretot fent referència al seu estat anímic.

Imatge de Dani Alves escalfant
El paper de Coutinho a la cel·la serà clau per a l'estat anímic de Dani Alves | Europa Press

 

Dani Alves podria estar molt de temps a la presó

La jutgessa, conscient de la fama i dels diners que té en propietat el brasiler, l'ha enviat a presó sense fiança. I és que «el perill que, atesa la seva capacitat econòmica, fugi d'Espanya, no només és molt possible, sinó molt fàcil».

Per tant, Dani Alves sap que Coutinho serà imprescindible a la seva rutina mentre romangui a Brians 2. Tot plegat, és un lloc considerat un poble, amb hospital, poliesportiu, teatre i amb un calendari d'activitats molt atrafegat.

Aquells que han conviscut amb l'exjugador del Pumas mexicà han assegurat a El Periódico que «se'l veu un noi dur, de gran enteresa, conscient que això pot durar i que si la presó s'eternitza serà molt dur i caldrà adaptar-ho el millor possible»

.

Imatge de Dani Alves amb la seva parella
La família de Dani Alves s'ha mostrat destrossada | EUROPA PRESS

 

Dani Alves no serà un pres conflictiu

Així ho consideren diverses fonts penitenciàries. I és que fins ara, el comportament de Dani Alves ha estat excepcional i, amb el temps, a causa del seu caràcter extravertit, podria convertir-se fins i tot en «un gran monitor de futbol».

«Si tu ets un delinqüent habitual, que entres i surts de presó, aquesta adaptació és automàtica. Si ets un ciutadà que ha tingut mala sort i acabes a la presó, aquesta adaptació és duríssima. Però si ets un dels que millor viu del món, com possiblement és Alves, adaptar-se a la presó és un infern».

Però, no només serà Dani Alves qui patirà després del seu ingrés a la presó. La seva família i amics ja s'han mostrat completament destrossats després de veure com el brasiler viu un autèntic malson.

Perquè el seu dia a dia no sigui tan dur, hi ha una persona clau a la seva rutina: el seu company de cel·la Coutinho. Aquest home haurà d'ajudar l'exjugador del FC Barcelona perquè el seu estat anímic no empitjori greument.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp