Les patinadores del CPA Girona es proclamen campiones del món al World Roller Games

Van destronar a les dotze vegades campiones del món del CPA Olot
Les gironines s'han emportat l'or als World Roller Games de Barcelona, després de guanyar, també, els campionats de Catalunya, Espanya i eu | Twitter (@WRGBarcelona)

 

Els World Roller Games 2019 de Barcelona han deixat grans moments durant la seva celebració la passada setmana. Entre moltes modalitats que van competir a la capital catalana, una de les més disputades va ser la competició de Grups Xou de Patinatge Artístic.

 

Davant de més de 8.000 persones al Palau Sant Jordi, el CPA Girona es va endur la medalla d'or del campionat, convertint-se així en campiones del món. Alhora, van desbancar les dotze vegades campiones, el CPA Olot, que va quedar en segona posició amb només sis dècimes de diferència.

 

Any de triomfs per al CPA Girona

El CPA Girona ja s'havia endut tres grans triomfs durant tota la temporada: ors en els campionats de Catalunya, Espanya i Europa. Amb la coreografia 'Bactèrium', les gironines han representat els bacteris que es produeixen quan patim una càries en una dent. De forma espectacular, les patinadores han aprofitat cada instant de la coreografia per a realitzar figures molt complexes i sorprenents visualment que han sorprès als jutges internacionals i que, alhora, demostren que han entrenat dur per a arribar a aconseguir, molt merescudament, l'or que les porta a ser campiones del món.

 

L'Alcaldessa de Girona va rebre a les patinadores a l'Ajuntament per a celebrar la victòria | Twitter (@NSalvatellaS)

 

El grup xou gironí està entrenat per Nuri Soler, qui també va crear la coreografia que ha portat a les joves a arribar al primer lloc del podi mundial. Segons assegura l'entrenadora, es va començar a imaginar la coreografia fa ja molts mesos mentre llegia un díptic sobre higiene dental que li van donar al seu fill a l'escola.

 

Amb aquest assoliment, van destronar a les olotines, unes patinadores que ja duien 12 campionats del món a l'esquena. Aquestes, amb la coreografia 'No em tallis les ales', de Ricard Planiol, s'han emportat la medalla de plata. Per la seva banda, el club Reus Deportiu va assolir la sisena posició mundial.

 

Celebració a l'Ajuntament de Girona

A més, l'Ajuntament de Girona ha volgut celebrar l'assoliment del seu club de patinatge, i va convidar a les patinadores a rebre i celebrar la victòria a l'Ajuntament de la ciutat ahir dilluns a la tarda.

 

També et pot interessar...