Un creuer surt de Barcelona per fer la volta al món en 119 dies

A bord del MSC Magnifica hi van una trentena de barcelonins, quatre tarragonins i un lleidatà
El MSC Magnifica surt de Barcelona per fer la volta al món en 119 dies | Cedida

 

El primer creuer que farà la volta al món en 119 té com a punt d’inici el port de Barcelona. El MSC Magnifica va sortir ahir per iniciar un viatge de quasi quatre mesos en el que es recorreran 32 països, des del Mediterrani fins al Carib. El vaixell navegarà a través del canal de Panamà, l’oceà Pacífic i l’Índic. De mitjana, el MSC Magnifica pararà 13 hores en cada port i en total els passatgers podran triar entre un ventall de més de 250 excursions.

 

A bord del creuer que farà la volta al món en 119 dies hi ha una trentena de barcelonins, quatre tarragonins i un lleidatà. Molts dels passatgers són ‘influencers’ que hauran d’explicar l’experiència a través de les xarxes socials.

El vaixell triat

El MSC Magnifica és un vaixell de mida mitjana, de 95.128 tones i capacitat per a 2550 passatgers, fet que li permet arribar amb facilitat a ports que no admeten vaixells de major pes i per tant fer escales en ports únics al llarg de tota la ruta. Aquest model de MSC va ser inaugurat el març de 2010 i dins de la flota de MSC Creuers és un dels 4 vaixells pertanyents a la classe Música.

 

 

La ruta realitzada

L’itinerari del MSC Magnifica es va iniciar ahir al port de Barcelona, tot i que anteriorment havia recollit passatgers al port de Gènova, el 5 de gener, i al port de Marsella, el 6 de gener. Sempre amb rumb a l’oest, el vaixell recorrerà 32 països i visitarà 49 destins únics.

 

La mitjana d’hores en cada port que visitarà el creuer és de 13 hores, però en algunes ciutats el vaixell farà una o dues nits al port, com per exemple: una nit a Los Ángelers, dues nits a San Francisco, Papeete (Tahiti),  Auckland (Nova Zelanda), Sidney (Austràlia), Phuket (Tailàndia), Male (Maldivaes), i Dubai (UAE). A més es navegarà pels dos canals més importants del món, el de Panamà i el de Suez.