IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La divertida reacció de Messi en descobrir el regal de Suárez per al seu fill

«Nooooo! Com li han de regalar això els Reis? Aguanta’l tu ara!», ha comentat Leo Messi a Instagram sobre la bateria que Luis Suárez ha regalat a Mateo Messi

Luis Suárez, artífex del sorollós regal de reis de Mateo Messi
Luis Suárez, artífex del sorollós regal de reis de Mateo Messi | Instagram

 Mateo és, sense cap mena de dubte, el més extravertit dels fills de Messi. Si fa uns mesos el ‘10’ del F.C.Barcelona va deixar tothom descol·locat en catalogar el seu fill Mateo com un «personatge» i un «fill de puta» —amb la més afectuosa de les intencions—, ara una publicació d’Antonella Rocuzzo ha tornat a posar en relleu la ‘complicada’ personalitat de Mateo.

La parella de Messi i mare dels seus tres fills, Antonella, ha publicat un vídeo a Instagram on es podia veure Mateo amb el seu regal de Reis: una bateria. Quelcom que, de fet, sembla no haver encaixat del tot bé un Leo Messi que, al fil de la publicació, comentava: «Nooooo! Com li han de regalar això els Reis? Aguanta’l tu ara!». El quid de la qüestió, però, sembla que el regal podria anar un pèl més enllà i ser obra de Luis Suárez —a jutjar pels comentaris a Instagram de la seva dona, Sofia Balbi—.

Rock and Roll Baby

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el

El regal més amarg de Suárez; la felicitat de Mateo

Mateo ja dona mostres evidents de ser un «personatge», tal com el va encasellar el seu pare. Mesos enrere, de fet, el vam poder veure ballant la cançó ‘I’m sexy and I know it’ a un ritme trepidant i només suportable per aquells pares disposats a tot.

Luis Suárez i Sofia Balbi, rere el regal de Mateo Messi
Luis Suárez i Sofia Balbi, rere el regal de Mateo Messi | Instagram

Leo Messi i Antonella Rocuzzo, doncs, semblen ser d’aquests pares disposats a tot i, per això mateix, han permès que els Reis Mags —en forma de Suárez i Sofia Balbi, tal com suggereixen els comentaris d'Instagram— hagin regalat una bateria al mitjà dels Messi. La diversió a can Messi està assegurada amb el darrer —i sorollós— regal de Mateo.


Comentaris

envia el comentari