Decathlon obre un establiment a Esplugues de Llobregat

És el primer Decathlon de gran format a la localitat i ha creat 40 nous llocs de treball
Decathlon obre una nova botiga a Esplugues de Llobregat | Europa Press

 

Dechatlon ha obert aquest dimarts un nou establiment a Esplugues de Llobregat (Barcelona), el primer de gran format en la localitat i el número 17 a la província barcelonesa. Aquesta nova obertura ha creat 40 llocs de treball.

 

La tenda, ubicada al número 9 del carrer Sant Mateu, compta amb una superfície d’exposició i venda de 1.509 metres quadrats i una oferta de més de 110 disciplines esportives, tal com ha fet públic la companyia.

 

Amb aquesta obertura, Decathlon suma 17 establiments a la província de Barcelona i un total de 26 establiments a Catalunya, que se sumen als 171 ubicats per tot l’estat espanyol.

 

Així serà el tiquet digital de Decathlon | DECATHLON

 

El tiquet de compra al telèfon

Dechatlon va comunicar a finals de l’any anterior que pròximament  introduirà el tiquet digital en tots els establiments que té arreu de l'estat. A partir d'ara, els clients que vulguin el seu tiquet de compra, el rebran mitjançant un correu electrònic en el mateix moment del pagament.   

 

Amb aquesta iniciativa, la marca francesa s'assegura donar un servei molt més eficient als seus clients, que ja no hauran de preocupar-se de tenir localitzats tots els resguards de les seves adquisicions si algun cop han de fer una devolució. A més, aquesta mesura té un valor afegit, ja que Decathlon evita així que en cada operació comercial s'emetin 10 grams de CO2 a l'atmosfera, un total de 520 tones l'any.   

 

 

Demostració del compromís de la marca amb el medi ambient 

El líder de Desenvolupament Sostenible de Decathlon a Espanya, íñigo García, ha explicat com la companyia francesa està molt compromesa amb la protecció del medi ambient: «Volem seguir creixent de manera responsable, al mateix temps que cuidem el medi ambient. Estem segurs que els nostres usuaris esportistes valoren aquest tipus d'iniciatives, amb les que tots podem contribuir a preservar el nostre terreny de joc més gran: el planeta». 

 

La sostenibilitat és l'element clau i transversal de tots els processos de creació, disseny, producció i distribució de Decathlon. Aquest tiquet digital és una nova mostra del seu esperit ecològic que s'afegeix a l'ús de matèries primeres reciclades i sostenibles, la distribució en mitjans de transport respectuosos amb l'entorn o les seves botigues ecoeficients.