Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Atropellament a la C-31 de Cunit.

En estat crític una dona després de ser atropellada a la C-31 a Cunit

Ha estat traslladada a l'Hospital de Bellvitge

Els atropellaments a la C-31 al seu pas per Cunit no s'aturen. Tot i les obres que la Generalitat ha fet en aquesta via per reduir la sinistralitat, se segueixen produint accidents d'aquesta mena. L'últim, aquest dimarts 20 de setembre quan passaven uns minuts de les set de la tarda.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una dona va ser atropellada en uns dels passos de vianants. Tres ambulàncies del SEM es van desplaçar al lloc dels fets i van traslladar la dona en estat crític a l'Hospital de Bellvitge.

Debat sobre els murs

Entre els veïns del municipi, un dels motius de debat són els murs que s'han posat per separar els carrils centrals dels laterals. Alguns consideren que poden treure visibilitat als vehicles quan un vianant ha de travessar la carretera. Altres, en canvi, pensen que aquests elements no afecten la visibilitat i eviten que els vianants travessin per qualsevol lloc.

Des de l'Ajuntament de Cunit, l'alcalde, Jaume Casañas, apunta que els murs «són la solució que la Generalitat creu més adient per reduir els accidents». Amb tot, el batlle afegeix que des del consistori no renuncien «a demanar altres elements, com poden ser els semàfors» als passos de vianants. 

«El problema és el de sempre, que per nosaltres això és com un carrer i pels vehicles és una carretera», reitera Casañas. El batlle assegura que la situació no s'aturarà fins que s'alliberi de peatge la C-32. Aquest estiu, els ajuntaments de Calafell i Cunit van tornar a demanar a la Generalitat que la C-31 esdevingui una travessia urbana.