Dures crítiques al que portava Fernando Simón durant l'homenatge a les víctimes

Les dues figures públiques han optat per una màscara estampada que desentona amb la solemnitat de l'acte

El vicepresident del govern espanyol, Pablo Igleisas, i el doctor i epidemiòleg Fernando Simón atenent l'homenatge per les víctimes del coronavirus (
Pablo Iglesias i Fernando Simón han estat criticats per les seves mascaretes en l'homenatge de les víctimes | EFE

Les víctimes del coronavirus  han rebut avui un sentit homenatge que ha estat eclipsat per la vestimenta d'algunes figures públiques com Fernando Simón i Pablo Iglesias . La solemnitat de l'acte requeria la presència formal i el compliment d'un protocol de vestimenta apropiat per a l'ocasió.

Un acte solemne presidit pels reis com a homenatge a les víctimes

No obstant això, molts usuaris en xarxes socials han criticat que l'epidemiòleg i el vicepresident del govern espanyol no estiguessin a l'altura en un esdeveniment en el qual es ret homenatge a més de 28.000 morts per coronavirus al nostre país.

El solemne acte va estar presidit pels reis Felip i Letícia. Una cerimònia civil que ha tingut lloc al pati de l'armeria del Palau Reial i al qual han assistit unes 400 persones amb tots els membres de l'Executiu al capdavant. De tots els assistents, Fernando Simón, Pablo Iglesias i Pilar Llop s'han concentrat totes les crítiques per les mascaretes estampades que portaven.

Les màscares estampades de Fernando Simón i Pablo Iglesias

El vicepresident del govern espanyol, Pablo Igleisas, i el doctor i epidemiòleg Fernando Simón atenent l'homenatge per les víctimes del coronavirus (
Pablo Iglesias i Fernando Simón han estat criticats per les seves mascaretes a l'homenatge de les víctimes | EFE

Mentre la gran majoria dels presents van optar per un look sobri amb mascareta  negra inclosa, ells dos van decidir portar mascaretes estampades de color alienes al dol requerit per a l'ocasió.

Fernando Simón ha lluït una màscara amb detalls marins, amb dibuixos de taurons en colors grisos. Per la seva banda, Pablo Iglesias ha optat per portar una de color verd aigua i un vestit negre sense corbata.No obstant això, el vestit més polèmic i criticat ha estat el de la presidenta del Senat, Pilar Llop. La socialista ha optat per portar una faldilla setinada bicolor violeta i ocre, que ha acompanyat amb una brusa, també setinada, de color daurat. Un conjunt molt colorit i poc apropiat per a un esdeveniment d'aquestes característiques.


Comentaris

envia el comentari