YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cubelles recomana no consumir aigua de l'aixeta pels alts nivells de terbolesa

Són superiors als establerts, no aptes per beure ni per cuinar

L'ajuntament repartirà gerres per utilitzar aigua de la xarxa urbana
Cubelles recomana no consumir aigua de l'aixeta per alts nivells de terbolesa | Arxiu

L'Ajuntament de Cubelles recomana als veïns del municipi que s'abstinguin de consumir aigua de l'aixeta per beure i cuinar, pels alts nivells de terbolesa. L'empresa concessionària del servei, Sorea, ha informat aquest dimecres d'un problema puntual com a conseqüència de les darreres pluges.

 

La terbolesa de l'aigua supera els límits establerts

El problema, situat en l'origen de la captació de l'abastament d'aigua al municipi, ha originat valors de terbolesa superiors als límits establerts. A causa d'aquesta terbolesa, no es pot garantir l'eficàcia en la desinfecció de l'aigua i que ha obligat a incrementar els nivells de clor i a reforçar els controls analítics de l'aigua de xarxa.

Mentre es treballa per normalitzar la situació, Sorea ha instal·lat un camió cisterna de 18.000 litres d'aigua a la plaça del Mercat perquè tots els veïns que en necessitin puguin passar a recollir-la. El dipòsit estarà instal·lat fins que se solucioni la incidència de la terbolesa.

També s'ha informat que es pot utilitzar l'aigua per dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina sense cap risc per a la salut. Per informar els veïns afectats, Sorea mantindrà aquesta tarda les seves oficines del carrer Sumerlla obertes i ha habilitat un número de telèfon per respondre qualsevol consulta relacionada amb la incidència. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari