Un curandero català diu que pot curar l’autisme amb lleixiu

«És una substància que no ha matat mai ningú i que podria solucionar l’autisme», assegura Josep Pàmies

Josep Pàmies, el català que assegura que pot curar l'autisme amb un lleixiu industrial
Josep Pàmies, el català que assegura que pot curar l'autisme amb un lleixiu industrial | Antena 3

Un curandero de Lleida assegura poder curar l’autisme amb lleixiu. Josep Pàmies és el principal promotor d’un remei, que ell anomena MMS, i que diu pot servir per curar diferents patologies, entre elles l’autisme. El més cridaner i alarmant de tot plegat, però, és que el remei està conformat bàsicament per lleixiu.

En aquesta línia, i segons avança ‘Espejo Pública’, el producte de Pàmies es fonamenta d’un lleixiu industrial que s’utilitza, bàsicament, per blanquejar el paper o per netejar piscines. La situació ja està sent investigada per la justícia i Pàmies, al fil de la qüestió, revela: «Desitjo anar als jutjats d’una vegada per totes i per certificar que l’MMS no és un perill».

Pàmies reafirma la seva versió

Preguntat una i altra vegada, el xaman català explica que acumula «diferents experiències» a través de les quals pot certificar que l’MMS pot arribar a curar casos d’autisme. «És una substància que no ha matat mai ningú i que podria ser que solucionés l’autisme i altres malalties», explica el Pàmies al fil de la polèmica a 'Espejo Público'.

El relat, però, no s’atura aquí i l’home prossegueix: «No es vol investigar res perquè no hi ha diners. Pensa que és un producte que no té cap cost». El president de l’Associació SumateA, formada per famílies amb membres que pateixen autisme, també ha volgut dir-hi la seva en relatar: «Ens hem quedat perplexos. L’autisme no és una malaltia, és només un trastorn i és quelcom que no té cura. L’autisme acompanya la persona durant totes les etapes de la seva vida... és molt fàcil aprofitar-se d’un col·lectiu tan vulnerable».        

Pàmies i les teràpies «potencialment perilloses»

És el que ha denunciat el Col·legi de Metges de Cadis. Davant una sèrie de conferències que Pàmies té programades per la demarcació andalusa, el mateix col·legi s’ha volgut curar en salut per explicar que les seves teràpies són «potencialment perilloses».


Comentaris

envia el comentari