ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Sanitat notifica 11.291 nous casos de coronavirus i 162 morts

4.541 casos corresponen a les darreres 24 hores

Professional sanitari atenent un pacient al servei d'urgències a l'Hospital de Palamós
Espanya continua lluitant contra el coronavirus. | ACN

El Ministeri de Sanitat ha registrat 11.291 nous positius i 162 morts més per coronavirus a Espanya en relació amb el total de casos confirmats aquest dimecres. L'Estat espanyol va superar dilluns les 30.000 defuncions per la covid-19 (ara, 30.405). Segons l'últim informe publicat aquest dijous, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 625.651 casos confirmats per proves diagnòstiques. Madrid continua al capdavant de les noves infeccions pel virus i acumula 181.959 casos, 20.987 en els últims set dies. Catalunya ha registrat 127.544 casos des que va començar la pandèmia, 5.078 en la darrera setmana.

La UAB constata que un professor no segueix les normes de seguretat per la covid-19

En un altre ordre de coses, els responsables de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) tenen constància que un professor no segueix les normes de seguretat del pla de contingència propi de la covid-19, segons han confirmat fonts de l'entitat. També expliquen que tan bon punt el deganat de la Facultat de Ciències de l'Educació se'n va adonar va comunicar-ho al rectorat, que va posar el tema en mans dels serveis jurídics de la UAB. Són aquests serveis els que han proposat les mesures que cal prendre, que inclouen l'obertura d'un procés de notificació al professor en qüestió. De moment no se li ha notificat res, però les mateixes fonts asseguren que el rectorat no permetrà que es vulneri cap protocol contra el coronavirus.

Tot plegat després que el Consell d'Estudiants d'Educació de la UAB hagi difós a través de les xarxes socials un comunicat en què es mostren «desesperats» pels comportament d'un docent «negacionista» que «pressiona els alumnes a suspendre'ls si segueixen el protocol covid». El text també afirma que el docent «obliga a entrar a classe en grups barrejats, sense mascareta i sense gel hidroalcohòlic» i que «fa propaganda negacionista pel correu institucional per convèncer els alumnes perquè cometin actes d'il·legalitat que atempten contra la seguretat sanitària».


Comentaris

envia el comentari