Dani Mateo i el seu 'Yu no te pierdas nada' canvia Los 40 per Europa FM

El presentador català abandonarà, juntament amb el seu elenc de col·laboradors, la que ha estat la seva casa durant 7 anys

Dani Mateo canvia Los 40 per Europa FM | Dani Mateo

'Vodafone yu' canvia Els 40 per Europa FM. L'emissora d'Atresmedia serà la nova casa del programa 'Yu no te pierdas nada'. El programa radiofònic arrencarà la vuitena temporada el pròxim 16 de setembre amb Dani Mateo i el seu habitual elenc de col·laboradors i convidats d'actualitat.

El presentador català tindrà molta feina en aquesta nova temporada

Dani Mateo, que recentment ha estat anunciat com el pròxim nou presentador de Zapeando, també canvia de casa a la ràdio. El català coninuarà a 'Yu no te pierdas nada' però ho farà a Europa FM, en comptes de Los 40. D'aquesta manera, el periodista compaginarà la ràdio amb la televisió. A banda d'aquests dos treballs, Dani Mateo també continuarà col·laborant a 'El Intermedio', on porta des de l'any 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estamos en el aire!

Una publicación compartida de Dani Mateo (@danimateoagain) el

Nova cita a Europa FM de 14,00 a 16,00

El xou radiofònic ocuparà la franja de 14,00 a 16,00 de dilluns a divendres i tindrà un programa especial de millors moments cada cap de setmana. El català estarà envoltat de Joaquín Reyes, Lorena Castell, Carolina Iglesias, Mario Vaquerizo, i un grup de nous col·laboradors i convidats que s'aniran revelant en l'emissora i en les xarxes socials del programa. El programa compta amb una comunitat de 71.000 seguidors a Instagram i ha estat líder absolut entre els joves en les seves primeres set temporades. Després d'aquests set anys en antena, el format es consolida amb aquest canvi d'emissora i aborda el repte de continuar creixent.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari