Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Dani Mateo al centre de la polèmica per comparar Franco amb ETA

L'humorista va rebre milers de crítiques i va ser tendència a Twitter arran del missatge que va publicar
Dani Mateo al centre de la polèmica per comparar Franco amb ETA | Cedida

 

Sembla que Dani Mateo li comença a trobar el gust a això de crear polèmiques i rebre crítiques per totes bandes. Aquesta vegada, l'humorista torna a ser en el punt de mira per haver comparat Franco amb ETA en un tuit publicat aquest diumenge.

El missatge que Mateo va publicar deia que «quan es parla de Franco, diuen que no s'han de remoure les coses, però amb ETA... Ei! Que no passi un dia sense avivar-la no sigui que es mori». Per aquestes paraules l'humorista ha rebut més de 7.000 comentaris, molts dels quals són crítiques que consideren que el comentari està fora de lloc i que són dues coses que no es poden comparar.

Les crítiques consideren que Franco i ETA no es poden comparar

La majoria dels comentaris defensen que no és el mateix, ja que Franco va morir fa més de quaranta anys i ETA es va dissoldre fa vora un any, a més que asseguren que «ETA és al Congrés i Franco, no». També hi ha comentaris en defensa d'allò que diu l'humorista que consideren que el franquisme no ha mort i que les víctimes de Franco no s'han tractat igual que les d'ETA.

Abans d'aquesta polèmica, Dani Mateo n'ha protagonitzat unes quantes que, fins i tot, l'han portat als jutjats. De fet, va enfrontar-se a dues querelles per un gag en què es mocava amb la bandera espanyola i per un altre en què desmembrava a Franco a El Intermedio, encara que es van arxivar. A partir del setembre, Mateo presentarà Zapeando, en substitució de Frank Blanco.

Per intentar reduir la controvèrsia  que el va portar a ser trending tòpic a Twitter aquest cap de setmana, l'humorista va decidir publicar un nou missatge assegurant que prefereix relaxar-se i anar a la platja.

També et pot interessar...