Pablo Iglesias rep per totes bandes: nou clatellot d'Iker Jiménez a les xarxes

El periodista ha donat un bon zasca al vicepresident del govern

Iker Jimenez presentant Cuarto Milenio
El presentador de 'Cuarto Milenio' ha guanyat encara més notorietat pública des de l'esclat de la crisi del coronavirus | Mediaset

Iker Jiménez ha demostrat ser el periodista més misteriós de la televisió a Espanya, però també un gran professional dels 'zascas'.

L'últim ha estat un dard dirigit directament a Pablo Iglesias, que ha vist com un gest de complicitat humorístic seu no ha estat rebut de bon grat per Iker Jiménez.

Iker Jiménez li retorna el gest de complicitat a Pablo Iglesias en forma de calbot a Twitter

El vicepresident de Govern i líder de Podem feia referència a Twitter a la curiosa coincidència entre ell i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Resulta que tots dos polítics, que han estat molt confrontats en aquesta última època arran de la gestió del coronavirus, van néixer el mateix dia fa ja 42 anys.

«El 17 d'octubre de 1978, fa gairebé 42 anys, una nena i un nen naixien a Madrid. La nena es deia Isabel Nativitat: el nen Pablo Manuel. Ella es deia Ayuso; ell Iglesias. Balla-ho Iker Jiménez »escrivia el polític amb una mítica imatge treta de la pel·lícula 'El dia de la bèstia' d'Álex de la Iglesia

IIker Jiménez s'ha donat per al·ludit amb el tuit i ha decidit contestar el vicepresident utilitzant també el seu compte de Twitter.

Iker Jiménez li demana a Pablo Iglesias que aixequi ponts amb Isabel Díaz Ayuso

No obstant això, la resposta del periodista, lluny de ser humorística, s'ha transformat en un impressionant clatellot a Pablo Iglesias. El presentador de 'Cuarto Milenio' ha guanyat encara més notorietat pública des de l'esclat de la crisi de coronavirus, sent un dels primers periodistes en alertar de la gravetat de la pandèmia i investigar en profunditat sobre el virus.

Per aquesta raó, és lògic entendre que la gestió de la pandèmia sigui una de les majors preocupacions d'Iker Jiménez, que ha volgut cridar l'atenció del vicepresident perquè uneixin forces i deixin enrere la confrontació política. «Jung en diria sincronisme. Potser significa que cal aixecar ponts. Per difícils que siguin. Perquè en el còsmic, tots som poca cosa, senzillament humans. Convidats esteu tots dos al programa. Felicitats a tots dos» ha escrit Iker Jiménez.


Comentaris

envia el comentari