El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, amb una mascareta del club a la inauguració institucional de Casa Seat

La darrera decisió de Bartomeu després de dimitir com a president del Barça

Ho va fer aquest dimecres

Després de presentar la seva dimissió com a president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha decidit esborrar el seu compte de twitter. Aquesta ha estat una de les seves primeres decisions personals. L'exmandatari blaugrana va eliminar el perfil aquest dimecres a la nit. «Se'ns ha faltat el respecte, als meus companys de Junta i a mi, se'ns ha insultat, amenaçat, inclús, a la meva família», denunciava Bartomeu en la roda de premsa de l'anunci del seu adéu.

Cal recordar que Bartomeu gairebé no feia ús del seu compte de Twitter i senzillament li donava un ús institucional, per celebrar els èxits del club o altres esdeveniments destacats del Barça.

 

La convocatòria de les eleccions haurà d'esperar

Un cop confirmat l'adéu del president Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva serà una Gestora l'encarregada de portar el dia a dia del Barça durant els pròxims mesos. La persona escollida per liderar aquest organisme és Carles Tusquets, actual president de la Comissió Econòmica del club. Doncs bé, Tusquets ha parlat per primera vegada després d'agafar el control del club.

Tusquets va advertir que la situació econòmica del Barça «no és confortable» i que la convocatòria de les eleccions haurà d'esperar: «L'objectiu d'aquesta junta no és convocar eleccions 'as soon as possible'. Insisteixo en el que no és possible. No acceptarem pressions per convocar eleccions en un moment inadequat. Cap dels de la gestora tenim aspiracions d'entrar en una Junta Directiva, i volem que la pròxima Junta tingui el màxim suport possible i això passa per la màxima participació».

D'altra banda, va explicar que els membres de la Junta Gestora els ha escollit «el Síndic i jo mateix. A causa d'aquestes circumstàncies hem cregut oportú que només hi hagi membres de la comissió econòmica i de la comissió de disciplina, és més oportú i independent». 

La Comissió Gestora del Barça està formada per: Carles Tusquets, president, Joan Ramos, vicepresident, Joan Lluís Garcia, tresorer, Josep Maria Mir, secretari, i Miquel Lladó, Josep Maria Xercavins, Àlex Tintoré i Sònia Cano com a vocals.