Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Nostradamus i un eclipsi

Els 5 eclipsis que va predir Nostradamus a Espanya podrien provocar el caos: dates

Alerta davant aquests fets apocalíptics que afectarien Espanya

El profeta Nostradamus i les seves impactants prediccions sempre han cridat l'atenció en el nostre temps, malgrat que no hagi encertat els seus vaticinis en moltes ocasions. La veritat és que molta gent és incrèdula a tals profecies que va fer segles enrere aquest personatge francès de què tant se n'ha parlat.

Michel de Notre-Dame, o Nostradamus, va ser un apotecari francès del segle XVI que ha tingut rellevància en els darrers temps per aquelles prediccions que va deixar en un llibre. El llibre en qüestió es diu 'Les profecies de Nostradamus' i va ser escrit l'any 1555.

Estem parlant de gairebé 1.000 quartetes poètiques, en què teòricament avançava el que passaria en el futur. I especialment pel que fa a successos catastròfics. Per exemple, la Revolució Francesa, la I i la II Guerra Mundial, l'ascens d'Adolf Hitler, els atemptats de l'11-S o la destrucció de les torres bessones.

Les prediccions de Nostradamus sobre 5 eclipsis que poden desfermar el caos a Espanya

Són un tipus de textos simbòlics i críptics que s'han pogut interpretar de maneres diferents. Això sí, cada vegada que surt a la llum una previsió de Nostradamus n'hi ha molts que es posen a tremolar per allò que pugui passar.

Imatge d'un eclipsi de sol
Les prediccions del profeta francès sobre 5 eclipsis que provocarien el caos al nostre país| Catalunya Diari

La veritat és que per a l'any 2023, Nostradamus va deixar vaticinis realment terrorífics. I és que podem apreciar com va predir fins i tot una possible explosió nuclear, si bé no sabem si aquesta afectaria del tot Espanya.

Això sí, per als pròxims anys, Nostradamus ens tenia guardada una sorpresa. I la veritat és que aquesta resideix als cinc eclipsis que va predir per a Espanya i podrien desfermar un absolut caos al nostre país.

Caesarem de Nostradamus és un dels experts que millor ha sabut desxifrar tot el que ha vaticinat el profeta esmentat. I especialment, ens podem fixar en unes dates concretes que afecten Espanya com l'any 2026 i posteriors.

El profeta francès sempre ha estat temut per les seves prediccions apocalíptiques

Segons aquest expert, en només tres anys es podria dur a terme el començament d'una possible reconquesta àrab des del nord d'Àfrica fins a l'extrem sud d'Europa. La veritat és que molts especialistes creuen que aquesta profecia de Nostradamus resideix en aquest conflicte bèl·lic entre musulmans i europeus.

Imatge d'un cel nuvolat durant un eclipsi
Atent a allò que podria succeir el 12 d'agost del 2026 | Getty Images

Fins i tot aquells que analitzen aquesta predicció sobre aquesta possible guerra, podria tenir a veure amb diferents organitzacions terroristes que han assolat Europa al segle XXI com a l'Isis o el DAESH.

El cas és que l'especialista de Nostradamus apunta que aquest va fer les seves prediccions «en la disposició dels astres en temps dels sarraïns». Cosa que tornaria a executar en la data esmentada, amb fins a cinc eclipsis que enfosquiran tot Espanya en un període de temps determinat.

El primer eclipsi vaticinat pel profeta afectaria Espanya el 12 d'agost del 2026

Molta atenció, perquè si es donés el cas i encertés la previsió de Nostradamus, el primer eclipsi succeirà el 12 d'agost del 2026. Posteriorment, el 6 de febrer del 2027 arribaria el segon i el 2 d'agost del 2027 el tercer. Mentre que el quart i el cinquè eclipsi tindrien lloc el 26 de gener del 2028 i l'1 de juny del 2030.

No obstant això, del que no hi ha dubte és que, segons aquests vaticinis de Nostradamus, el primer eclipsi de tots, el de l'any 2026, podria ser molt semblant al que va passar segles enrere.

Exactament va ser l'any 666 dC al segle VII, i que va tenir connotacions apocalíptiques, ja que recordem que es tracta de la data de l'anticrist. De moment, veurem si finalment el profeta nascut a França encerta les seves prediccions o podem respirar tranquils.