David Villa té problemes: greus acusacions d'una becària

El futbolista s'ha defensat en un comunicat

David Villa
El futbolista s'ha defensat en un comunicat | Catalunya Diari

 

El passat 17 de juliol una extreballadora del club de futbol New York City, equip en què va jugar David Villa fins al 2018, va realitzar unes greus acusacions a Twitter on assegurava haver patit assetjament sexual continuat per part del davanter espanyol.

 

La noia en qüestió es fa dir Skyler B i va relatar el següent:«Vaig pensar que estava tenint l'oportunitat de la meva vida quan vaig obtenir unes pràctiques. Però el que vaig obtenir va ser que David Villa em toqués cada dia i els meus caps pensaven que era comèdia».

 

«Les dones prou valentes per explicar les seves històries en veu alta són les meves heroïnes. Garanteixo que si algú esmentés el meu nom a David Villa, no sabria qui soc. Mai em va cridar pel meu nom. Rarament passava un dia sense que ell m'agafés o m'assetgés verbalment, però mai es va molestar a aprendre el meu nom», explicava la noia.

 

Per la seva banda, el club novaiorquès ha decidit prendre cartes en l'assumpte i ha manifestat que investigarà els fets: «Ens prenem aquest assumpte extremadament seriosament i no tolerem l'assetjament de cap mena en cap mena de la nostra organització. Immediatament vam iniciar una investigació sobre l'assumpte».

 

David Villa es pronuncia

Davant aquestes acusacions, David Villa no ha trigat a pronunciar-se, negant els fets i assegurant rotundament que aquestes «acusacions són completament falses».

 

El davanter espanyol assegura que no ha rebut cap mena de comunicació del club ni de la noia en qüestió, ni havia sentit aquest tipus d'acusacions fins a veure el tuit que la becària que va decidir publicar aquest passat cap de setmana. Assegura que col·laborarà amb el New York City sense dubtar-ho, ja que «les acusacions també estan dirigides al club».

 

«Vaig jugar quatre temporades al New York City i sempre em vaig sentir estimat i respectat per tothom dins i fora del club», ha remarcat. «És difícil entendre per què sorgeixen aquestes acusacions falses quan jo vaig deixar el New York City el desembre de 2018, fa més d'un any i mig», afegeix.

 

El futbolista també ha assenyalat el dret a la seva presumpció d'innocència fins que s'aclareixi tot aquest assumpte i ha demanat respecte, remarcant que «l'assetjament és un problema molt important en la societat i és molt lamentable per a aquells que sí que l'han patit que altres persones s'acullin a això com a excusa per a realitzar falses acusacions».


Comentaris

envia el comentari