Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El debat dels estudiants de la URV s'ha pogut seguir per Internet

La URV irromp a la campanya de Tarragona amb un nou debat electoral

Només quatre caps de llista han confirmat la seva presència | PSC, ERC i PP no hi portaran els seus primers espases
El debat dels estudiants de la URV s'ha pogut seguir per Internet
El debat dels estudiants de la URV a Reus es va poder seguir també per Internet | Jordi Olària Gras

Dies després d'aparèixer per primera vegada a la campanya electoral de Reus amb un debat sense precedents,  la Universitat Rovira i Virgili canvia ara el focus polític cap a la ciutat de Tarragona. A pocs dies ja per la nova cita amb les urnes locals, aquest dimecres, 22 de maig, organitza una nova trobada amb els set partits polítics que aspiren al despatx més llaminer de la plaça de la Font. Serà a les 18.30 hores a l'Aula Magna del Campus Catalunya, i el debat és obert a tothom.

[predef]enquesta-tarragona-ciutat-243[/predef]

Dels set partits polítics que debatran obertament a l'acte de la universitat, però, només quatre han decidit fer-ho amb la presència del cap de llista amb qui opten a l'alcaldia. És el cas de Ciutadans (Rubén Viñuales), Junts per Tarragona (Dídac Nadal), la CUP (Laia Estrada) i En Comú Podem (Carla Aguilar). Les tres formacions restants, PSC, ERC i PP, han delegat les responsabilitats en altres membres —els números dos o tres— de les seves respectives llistes.

Per primera vegada, la URV entra en campanya electoral amb l'organització de dos debats a Reus i Tarragona

Una desena d'estudiants de Periodisme són els encarregats d'enlairar la iniciativa als dos centres neuràlgics del territori: Tarragona i Reus. La setmana passada, el debat de les mateixes característiques a la capital del Baix Camp va desenvolupar-se amb poca fluïdesa per la poca flexibilitat dels candidats a l'hora d'adaptar-se als blocs marcats. En el cas de Tarragona, s'espera que els ponents s'obrin més al cos a cos  en una de les darreres oportunitats de cos a cos que els ofereix l'esprint final de campanya.

El criteri per convidar a aquests set interlocutors segueix el fil dels resultats de les darreres municipals, on tots ells van aconseguir treure representació al plenari.En total, però, les candidatures electorals a la capital tarragonina el pròxim 26 de maig pugen fins a un total de dotze.

També et pot interessar