Establiment Five Guys

Un dels restaurants més famosos del món anuncia una nova obertura a Catalunya

L'establiment obrirà coincidint amb l'estiu

Sabeu quin és l'origen d'un dels àpats més famosos del planeta? Sí, estem parlant de l'hamburguesa. I si sou amants d'aquesta delícia, esteu d'enhorabona.

Encara que la majoria creu que té el seu origen a Nord-amèrica, aquesta delícia va néixer a Alemanya, més concretament a Hamburg. Valgui la redundància.

Popularitzada, això si, als Estats Units, localitat on podem trobar-les a qualsevol racó i versionada de mil maneres. Encara que avui dia, en podem gaudir arreu del món.

D'aquesta manera, no cal que viatgem gaire lluny per xalar d'una bona hamburguesa, ja que a Catalunya hi ha milers d'establiments que fan aquest àpat, encara que no a tot arreu les preparen de la mateixa manera. 

Actualment, l'anomenat 'fast food' o menjar ràpid està molt de moda. Això és a causa de l'estil de vida que portem, perquè podríem dir que amb el munt de coses que hem de dur a terme al llarg del dia anem accelerats i, per tant, tenim poc temps per seure i menjar.

'Five Guys' aterra a Viladecans

Existeixen moltes cadenes de menjar ràpid i una de les més populars és l'anomenada 'Five Guys', de la qual en podem gaudir a casa nostra, ja que té diversos locals oberts a Barcelona.

Així, el que serà el setè establiment de la companya a Catalunya obrirà les portes a Viladecans, al Baix Llobregat, i ho farà molt aviat.

Els darrers establiments oberts de la cadena a Catalunya, van ser el novembre d'aquest passat 2021, el qual es va inaugurar a l'Avinguda Diagonal de la ciutat comtal i a principis del 2022 en ple Passeig de Gràcia de Barcelona.

Nous llocs de treball

Viladecans serà el nou destí de  la companya d'hamburgueses preferida de l'expresident dels Estats Units Barack Obama.

I no només podrem llepar-nos els dits amb el seu menjar, sinó que es generaran diversos llocs de treball i això sempre és benvingut.

Tal com informa 'Crónica Global', en el nou restaurant s'hi necessitaran entre 30 i 40 llocs de treball els quals seran a temps complet i a temps parcial, adaptant-se a les necessitats individuals de cada treballador.