Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Establiment Five Guys

Un dels restaurants més famosos del món anuncia una nova obertura a Catalunya

L'establiment obrirà coincidint amb l'estiu

Sabeu quin és l'origen d'un dels àpats més famosos del planeta? Sí, estem parlant de l'hamburguesa. I si sou amants d'aquesta delícia, esteu d'enhorabona.

Encara que la majoria creu que té el seu origen a Nord-amèrica, aquesta delícia va néixer a Alemanya, més concretament a Hamburg. Valgui la redundància.

Popularitzada, això si, als Estats Units, localitat on podem trobar-les a qualsevol racó i versionada de mil maneres. Encara que avui dia, en podem gaudir arreu del món.

D'aquesta manera, no cal que viatgem gaire lluny per xalar d'una bona hamburguesa, ja que a Catalunya hi ha milers d'establiments que fan aquest àpat, encara que no a tot arreu les preparen de la mateixa manera. 

Actualment, l'anomenat 'fast food' o menjar ràpid està molt de moda. Això és a causa de l'estil de vida que portem, perquè podríem dir que amb el munt de coses que hem de dur a terme al llarg del dia anem accelerats i, per tant, tenim poc temps per seure i menjar.

'Five Guys' aterra a Viladecans

Existeixen moltes cadenes de menjar ràpid i una de les més populars és l'anomenada 'Five Guys', de la qual en podem gaudir a casa nostra, ja que té diversos locals oberts a Barcelona.

Així, el que serà el setè establiment de la companya a Catalunya obrirà les portes a Viladecans, al Baix Llobregat, i ho farà molt aviat.

Els darrers establiments oberts de la cadena a Catalunya, van ser el novembre d'aquest passat 2021, el qual es va inaugurar a l'Avinguda Diagonal de la ciutat comtal i a principis del 2022 en ple Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona inicia una nova etapa: Ja es pot entrar a la ciutat pel túnel de les Glòries

Nous llocs de treball

Viladecans serà el nou destí de  la companya d'hamburgueses preferida de l'expresident dels Estats Units Barack Obama.

I no només podrem llepar-nos els dits amb el seu menjar, sinó que es generaran diversos llocs de treball i això sempre és benvingut.

Tal com informa 'Crónica Global', en el nou restaurant s'hi necessitaran entre 30 i 40 llocs de treball els quals seran a temps complet i a temps parcial, adaptant-se a les necessitats individuals de cada treballador.