Surrealista iniciativa sobre una coneguda estació del metro de Madrid

La cadena de menjar ràpid KFC busca conscienciar la població amb aquesta petició

Estació de Metro de Lavapiés de Madrid
Demanen canviar temporalment el nom de Lavapiés pel de 'Lavamanos' | Catalunya Diari

Sorpresa entre els madrilenys per una curiosa iniciativa de la cadena de restaurants KFC. La companyia de restauració va enviar una sol·licitud a Metro de Madrid a través de change.org per canviar el nom de l'estació de Lavapiés pel de 'Lavamanos' de manera temporal. El seu objectiu: conscienciar a la població sobre la higiene de mans en la lluita contra la covid-19.

La petició de canvi de Lavapiés a Lavamanos és recolzada en les xarxes

Aquesta nova i positiva iniciativa, que ja té nombrosos suports a les xarxes socials, vol que el nom del metro del reconegut barri de la capital espanyola es converteixi en un punt clau en la sensibilització de tots els madrilenys.

A més de la petició del conegut restaurant de menjar ràpid, també es va unir a la iniciativa la veu de Maria Jesús Álvarez (Chusa), la dona que posa veu al Metro de Madrid des de fa més de quatre dècades. La treballadora es va sumar a la iniciativa i va posar veu a l'estació de metro 'Lavamanos'.

El principal objectiu és conscienciar els ciutadans

Ara només queda esperar a la resposta de Metro de Madrid. Mentrestant, el Sènior Communication Màrqueting Manager de KFC, Pablo Calavia, ha assenyalat que l'objectiu és «conscienciar tots els ciutadans d'una forma entretinguda -el que ajuda a generar més impacte- que hem de seguir units en la lluita contra la Covid-19 i , per tant, de la importància de rentar-se les mans freqüentment». Veurem si aquesta curiosa petició té finalment recorregut i podem veure canviat el nom de l'estació de metro de Lavapiés.


Comentaris

envia el comentari