Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Denunciat per circular amb excés de pes i a 50 km/h a l'AP-7 al Gironès

Els Mossos van detenir el conductor i l'han sancionat amb una multa de 4.000 euros per circular amb sobrepès i una altra de 200 euros per conducció negligent

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 60 anys, amb nacionalitat marroquina, i resident a Bèlgica per una infracció molt greu d'excés de pes i conducció negligent. Els fets van passar el 7 de març pels volts de les deu de la nit al punt quilomètric 54 de l'AP-7 al seu pas per Sant Julià de Ramis, a la comarca del Gironès.

Una patrulla de trànsit va veure una furgoneta que circulava a 50 quilòmetres per hora per aquesta via ràpida. Com que era de nit, això incrementava encara més el perill d'encalç per part d'altres vehicles. Els agents van aturar la furgoneta i van comprovar que circulava amb un 57% més del pes permès.

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el conductor per una infracció molt greu d’excés de pes en base la Llei d’Ordenació del Transport Terrestre i el van sancionar amb 4.000 euros. Pel que fa a la conducció negligent per circular a 50 km/h per una via ràpida, els agents  li van posar una altra sanció de 200 euros d'acord amb el Reglament General de Circulació. La furgoneta va quedar immobilitzada al lloc fins que el conductor va descarregar l’excés de pes a un altre vehicle. 

Denuncien penalment un conductor per circular a 216 km/h per l’AP-7 al Gironès
Denuncien penalment un conductor per circular a 216 km/h per l’AP-7 al Gironès | Mossos d'Esquadra

 

Denunciat penalment per circular a 216 km/ per l'AP-7 al Gironès

El passat dilluns 4 de març al voltant de les dotze del migdia, els Mossos d'Esquadravan enxampar a un conductor que circulava a 216 km/h per l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Julià de Ramis. El conductor de 31 anys i veí de Vidreres, la Selva, duplicava gairebé el límit permès en aquesta via. Davant d'aquests fets, els agents van denunciar el conductor penalment per ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.