Laura Escanes será la presentadora de 'La travessa'

Laura Escanes explica què li va comprar a Risto per anunciar el seu embaràs

La 'influencer' ha explicat detalls íntims del seu embaràs tot responent a les preguntes dels seus seguidors a Instagram

A finals del passat mes de febrer la 'influencer', Laura Escanes i el publicista, Risto Mejide, anunciaven a través de les xarxes socials que esperaven el seu primer fill junts.  Ara la futura mare ha volgut compartir tota una sèrie de  detalls íntims del seu embaràs a través de les preguntes que els seus seguidors d'Instagram li han fet. D'ençà que van comunicar la bona nova, Escanes ha compartit com està vivint els primers mesos d'embaràs, les recomanacions mèdiques que li han donat i com ha adaptat la seva rutina d'exercici en aquesta nova etapa.

L'escriptora ha comentat, com ja havia fet anteriorment, que hi ha dies on encara pateix el malestar típic dels primers mesos d'embaràs i ha compartit una imatge d'un dels dies en què ha patit marejos i nàusees però ha assegurat que de moment sembla que la cosa va millorant. 

Laura Escanes comparteix que té nàusees i marejos durant aquests primers mesos
Laura Escanes comparteix que té nàusees i marejos durant aquests primers mesos | Instagram (@lauraescanes)

 

«Teníem moltes ganes de ser pares»

Els seguidors li han preguntat a la 'influencer' com es va adonar del seu embaràs i ella  ha confessat que «ja sospitava alguna cosa» i que per això es va avançar i li va comprar uns detallets a Risto per tal de comunicar-li que el test d'embaràs havia donat positiu. Segons ha compartit, la prova se l'hauria fet el 23 de gener. 

La futura mare va comprar uns peücs i un bodi per donar-li la notícia a Risto
La futura mare va comprar uns peücs i un bodi per donar-li la notícia a Risto | Instagram (@lauraescanes)

 

També li han preguntat per si el nadó havia estat una sorpresa o era buscat, Escanes ha explicat que el nadó era buscat i que va arribar molt de pressa: «Teníem moltes ganes». També ha confessat que abans de l'anunci oficial del seu embaràs ella havia desmentit molts rumors sobre aquest tema perquè «bàsicament en aquell moment no eren veritat» i ha assegurat que malgrat que les ganes de tenir un fill  no volien patir la «pressió» dels mitjans.

La futura mare ha estat preguntada novament pel missatge  «ens volíem esperar perquè encara és aviat» que acompanya la foto on anunciava el seu embaràsi ha respost que tots dos volien esperar a superar el primer trimestre de l'embaràs per comunicar la bona notícia. Per últim ha indicat que no gravarà ni publicarà el futur part.