Imatge d'una furgoneta de color blanc, aturada al voral d'una carretera catalana

Denuncien dos conductors per dur passatgers a la zona de càrrega de la furgoneta al Baix Llobregat

Un dels vehicles no va respectar una retenció i a l'altre el conductor i un ocupant de la cabina no duien el cinturó de seguretat cordat

Els Mossos d'Esquadra van denunciar aquest passat dimecres, 30 de setembre, els conductors de dues furgonetes per portar passatgers a la part de càrrega, en dos incidents independents. El primer va tenir lloc a les deu del matí a l'A-2, al terme municipal de Pallejà, en una retenció a conseqüència d’un accident. Agents del cos de seguretat van veure una furgoneta que no respectava la retenció i circulava a gran velocitat pel voral.

Després d'aconseguir aturar el vehicle uns metres més endavant, els agents de la policia catalana van denunciar el conductor per conducció temerària. A més, en la inspecció de la furgoneta, van comprovar que a la cabina hi havia quatre ocupants i que a la zona de càrrega n'hi havia tres més dormint. Després d’identificar tots els ocupants, els mossos van aixecar denúncia del fet i quatre dels ocupants del vehicle van marxar caminant.

Un segon incident a Sant Feliu de Llobregat

El mateix dimecres 30 de setembre, uns minuts més tard, aquest cop a la BV-2001, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, una altra dotació va aturar una furgoneta i va denunciar el conductor i un dels acompanyants per no dur el cinturó de seguretat i per tenir la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) caducada.

A la cabina hi viatjava una tercera persona i els agents van comprovar que a la part posterior, a la zona de càrrega, hi havia dues persones més assegudes a terra. Davant d’aquest fet, els agents van procedir a denunciar el conductor.

En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra han recordat a través de les xarxes socials que viatjar a les zones no habilitades dels vehicles, a banda de no estar permès, comporta «un greu risc».