Denuncien dos conductors per dur passatgers a la zona de càrrega de la furgoneta al Baix Llobregat

Un dels vehicles no va respectar una retenció i a l'altre el conductor i un ocupant de la cabina no duien el cinturó de seguretat cordat

Imatge d'una furgoneta de color blanc, aturada al voral d'una carretera catalana
Una de les furgonetes denunciades excedia el màxim de passatgers permesos a la cabina i transportava tres persones més a la zona de càrrega. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van denunciar aquest passat dimecres, 30 de setembre, els conductors de dues furgonetes per portar passatgers a la part de càrrega, en dos incidents independents. El primer va tenir lloc a les deu del matí a l'A-2, al terme municipal de Pallejà, en una retenció a conseqüència d’un accident. Agents del cos de seguretat van veure una furgoneta que no respectava la retenció i circulava a gran velocitat pel voral.

Després d'aconseguir aturar el vehicle uns metres més endavant, els agents de la policia catalana van denunciar el conductor per conducció temerària. A més, en la inspecció de la furgoneta, van comprovar que a la cabina hi havia quatre ocupants i que a la zona de càrrega n'hi havia tres més dormint. Després d’identificar tots els ocupants, els mossos van aixecar denúncia del fet i quatre dels ocupants del vehicle van marxar caminant.

Un segon incident a Sant Feliu de Llobregat

El mateix dimecres 30 de setembre, uns minuts més tard, aquest cop a la BV-2001, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, una altra dotació va aturar una furgoneta i va denunciar el conductor i un dels acompanyants per no dur el cinturó de seguretat i per tenir la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) caducada.

A la cabina hi viatjava una tercera persona i els agents van comprovar que a la part posterior, a la zona de càrrega, hi havia dues persones més assegudes a terra. Davant d’aquest fet, els agents van procedir a denunciar el conductor.

En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra han recordat a través de les xarxes socials que viatjar a les zones no habilitades dels vehicles, a banda de no estar permès, comporta «un greu risc».


Comentaris

envia el comentari