Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria

'Sálvame' revela l'existència de tres denúncies antigues de Mainat a la seva dona

El productor hauria denunciat la seva dona per una altra agressió

La periodista Laura Fa, davant la porta de la casa de Josep Maria Mainat, ha relatat que el presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa que va suposar la detenció immediata de la seva dona no seria el primer perpetrat per Angela Dobrowolski. Tal com relata Fa, ja hi ha tres denúncies des de les dues parts, ja que en una ocasió Josep Maria va denunciar Angela perquè «suposadament el va empentar per les escales» una vegada, i un segon cop hauria agredit un membre de l'equip de seguretat que treballa a la casa en un intent d'entrar. L'altra denúncia, la tercera, estaria, segons Fa, relacionada amb la resta de la família.

Aquest matí, a més, les càmeres del programa de Telecinco 'Ya es mediodía' grabaven l'arribada d'una dona amb accent de l'Europa de l'Est que assegurava ser l'exparella de Gabriel, l'escort que, suposadament, ara estaria amb Angela. La dona, a més, ha afegit que la parella de Josep Maria Mainat està enamorada del prostitut. La dona desconeguda hauria anat avui a recuperar les seves joies i coses a casa de Mainat, d'on, segons assegura, va ser expulsada. Poc després un home amb caputxa, qui, segons sembla per les declaracions de la dona, seria Gabriel, ha obert la porta de l'habitatge i l'ha entrada bruscament. 

La dona hauria avisat Mainat sobre la intenció de la seva dona i Gabriel

La policia i la Guàrdia Urbana s'han hagut de personar al domicili pels crits i els cops i s'han endut l'home detingut, segons ha apuntat Laura Fa a 'Sálvame'. Paral·lelament, Chelo García Cortés ha assenyalat que la dona que ha acudit aquest matí a la casa de Mainat era Alinka, l'exparella de Gabriel, tal com ella mateixa ha confirmat, i que, a més, hauria advertit al productor de què li estaven desallotjant la casa.