Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Carles Porta al 'Crims' de TV3.

El desafortunat comentari de Carles Porta, de 'Crims', que ha encès les xarxes

Carles Porta ha revolucionat Twitter amb el seu últim comentari

El presentador i periodista lleidatà Carles Porta torna a estar en primera plana. Aquesta vegada, però no és pel seu exitós programa de crims reals de la televisió pública catalana. Més aviat ha estat un comentari a la xarxa social Twitter qui ha fet que tothom se li tiri al coll.

Per posar en context la situació. Arran les nevades d'aquest diumenge i dilluns, onze i dotze de desembre respectivament, que han afectat el Regne Unit han obligat a suspendre un total de 26 vols entre Catalunya i Londres. Com és normal, els viatgers afectats han publicat a les xarxes socials les cues i les aglomeracions que es viuen en els aeroports quan aquestes situacions meteorològiques succeeixen. 

Carles Porta també s'hi suma

Porta s'hi ha afegit i critica la situació que s'ha generat a l'aeroport d'Stansted a Londres. Tal com ha publicat al seu Twitter oficial: «Col·lapse total a l'aeroport d'Stansted a Londres (no sé si als altres). Ryanair se'n fot dels passatgers, que té amuntegats, mentre a les pantalletes, als vols hi diu RELAX».

Fins aquí tot bé, el que ha format l'enrenou ha estat les següents paraules de l'escriptor: «La causa, una nevada (nevadeta). M'ho expliquen. Jo soc a casa. Pobres viatgers».

Cal remarcar que després de la nevada d'aquest diumenge, l'aeroport d'Stansted va decidir tancar les seves instal·lacions per poder retirar la neu de les pistes. Altres aeroports britànics, com Gatwick ja han avisat de possibles alteracions en els horaris per aquest dilluns. Pel que fa a les aerolínies, les més afectades des del Prat són: British irways, amb 14 vols, seguida d'Easyjet, amb sis, Ryanair, amb tres, i Vueling amb un. Després de la

Les reaccions al seu comentari

Les opinions i respostes al missatge del lleidatà no han tardat a arribar. Alguns li han enviat directament imatges de la nevada que ha caigut al Regne Unit en els darrers dies, causa que ha provocat la suspensió d'un total de 24 dels 95 vols previstos entre l'aeroport del Prat i els aeroports de Londres entre ahir i avui. 

Altres usuaris han optat per respondre-li textualment. «Deixem als professionals del sector que decideixin si és una nevadeta o una nevada que afecta operativament les pistes i la capacitat dels aeroports». O «Els avions amb gel a les ales i els motors i amb la pista relliscosa no és bona idea volar», li han respost dos usuaris de la xarxa. 

Així i tot, el presentador de 'Crims' no ha estat sol en aquest fil i alguns perfils l'han defensat amb opinions similars. Per al moment, un total de 14 vols que havien d'aterrar a Heathrow, set a Gatwick i tres a Stansted des de Barcelona no han pogut iniciar el seu vol. També, dos dels quatre vols previstos entre la capital del Gironès i la britànica s'han hagut de cancel·lar.

Esperem que la situació s'arregli tan aviat com es pugui, mentrestant, continuarem mirant els comentaris de Twitter.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp