Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Drogueria Gomara

Desapareix un altre dels mítics comerços del centre de Barcelona

L'establiment tancarà el pròxim 10 de maig

Si no en teníem prou amb les darreres crisis viscudes i les que encara planegen per sobre nostre, hem de sumar-hi els preus desorbitats de l'habitatge.

I si viviu a Barcelona, ja és gairebé impossible d'aguantar. Molts comerços de tota la vida, s'estan veient obligats a tancar permanentment a causa de l'augment del preu dels lloguers.

És una veritable llàstima que establiments de sempre, els quals estan replets d'històries i d'història hagin d'abaixar les persianes per aquest abús indiscriminat.

Els temps canvien, sí, però, al final, allò que proporciona valor afegit a una ciutat és conèixer l'encant del seu passat. Fet que només és possible, mantenint als qui van arribar abans que nosaltres.

Així que, si volem viure en metròpolis fredes, sense personalitat i repletes de franquícies les quals incentiven la cultura del capitalisme, anem per bon camí.

La drogueria centenària Gomara del Raval tanca

L'antiga botiga, situada al carrer d'en Xuclà del barri del Raval de la ciutat barcelonina, a només un carrer de la Rambla, tancarà a principis del mes que ve per l'impossibilitat d'assumir el cost del lloguer.

Segons informa el 'Diari Ara', el local dirà adeu a tota una vida el pròxim 10 de maig. 

A més, el mitjà, ha avançat que la propietat del comerç va comunicar a Gomara que si volien renovar el contracte de lloguer, haurien d'abonar una barbaritat que doblava els 1.500 euros.

Eliminen un dels espais més emblemàtics del Zoo de Barcelona després de gairebé 30 anys

No ha estat l'únic

Fa uns dies, ens fèiem eco d'un altre trista notícia. El tancament de l'emblemàtica pastisseria Fàbrega situada, també, al barri del Raval.

Aquest cop, però, els motius tenen a veure amb l'estat de salut del propietari i la falta d'un relleu familiar que es posés al capdavant del negoci.

Obert des de l'any 1959

El negoci de tota la vida, va haver de tancar després de 63 anys obert, des de 1959, per un problema de salut del propietari, Jordi Fàbrega.

L'establiment, situat al carrer de Sant Antoni del barri del Raval de la ciutat comtal, va abaixar les persianes permanentment dijous passat 31 de març.

Amb motiu del trist anunci, van ser molts els quals, van voler mostrar el seu suport a la cèlebre pastisseria a través de la plataforma digital Twitter.