IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sanitat descarta els dos possibles casos de coronavirus a Espanya

El virus ja ha causat 26 morts i hi ha 830 afectats

Imatge de dues persones a la xina amb màscara per risc de contraure el coronavirus
Sanitat ha descartat el coronavirus a Espanya | Catalunya Diari

El Ministeri de Sanitat ha descartat aquest divendres els dos possibles casos de coronavirus que s'estaven estudiant a l'Estat espanyol. El director del Centre de Coordinació i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, havia alertat a la població de l'estudi que s'estava duent a terme. El virus ja ha causat 26 morts i hi ha 830 afectats. 

En aquest cas, es tractava de dues persones procedents de la província xinesa de Wuhan, on s'ha iniciat aquesta epidèmia d'infecció respiratòria per coronavirus. Una de les persones es va valorar, però el seu cas no va suposar l'activació de l'alerta. L'altre cas sospitós s'ha estudiat i ha estat descartat pel laboratori.

Descartats els controls als aeroports

Segons ha explicat Simón, un dels casos presentava simptomatologia, tot i que les mostres s'han enviat a analitzar a l'Institut de Salut Carlos III. El mateix Simón ha dit que, de confirmar-se, s'hauria aïllat les persones que hi podrien haver estat en contacte. D'altra banda es descartava fer controls als aeroports i veien poc probable que el virus es pugui propagar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari