Gatos

Descobreix els animals i les plantes que et portaran sort

T'expliquem quines són les espècies que t'ajudaran a atraure la bona fortuna

Des del començament de la història, les persones han vinculat la seva pròpia fortuna amb circumstàncies i elements externs: dins de l'àmbit de la superstició, s'hi inclouen aspectes tan variats com ara alguns dies concrets del mes o de l'any, números, colors, objectes, etc., que han actuat com a condicionants dels comportaments passats i actuals. 

Amb les plantes i els animals passa una cosa similar: mentre que alguns individus miren d'atraure les vibracions positives per mitjà de pothos que posen a casa seva, d'altres temen els gats negres. Tot seguit, parlarem de les principals curiositats d'aquest àmbit, les relacions entre la sort, els animals i les plantes. D'aquesta manera, tothom sabrà quins són els elements més favorables que cal tenir en compte per preparar la llar. 

Els animals i la fortuna

Quan t'agraden els animals, qualsevol espècie té algun encant. Ara bé, quan es tracta d'atraure la bona sort, n'hi ha que són més aconsellables que altres, tal com ha explicat 'Horóscopo Mágico'. 

Els gats

Els felins més menuts gaudeixen d'una gran sensibilitat i poden captar l'estat d'ànim de la gent  de manera immediata. Igualment, se'ls relaciona amb la felicitat, l'harmonia i l'abundància. De fet, a Tailàndia solia ser habitual oferir a les núvies una parella de gats korat, un exemple que ens mostra les virtuts que se'ls atribueixen.

Els peixos de colors

El paper dels peixos dins de la cultura oriental és molt important. Per exemple, al Japó s'aprecien molt les carpes kois perquè estan vinculades a la bona fortuna, igual que els peixets de colors, associats sovint a la riquesa. Ara bé, en cas que disposem d'una peixera a casa nostra, n'haurem de tenir cura: quan l'aigua està bruta això simbolitza estancament, i podria ser que la casa s'omplís de vibracions negatives.

Els escarabats

Dins del grup dels coleòpters, els escarabats normalment no són gaire apreciats per un gran nombre de persones. Sigui com sigui, a l'antic Egipte es veien com uns animals que portaven sort  perquè se'ls relacionava de manera directa amb el déu del sol, Ra. Per aquesta raó, hi ha diversos amulets egipcis que es feien amb la figura d'aquests insectes.

Els grills

El grill, dins de la cultura xinesa, s'ha arribat a comparar amb un gos guardià, que ajuda a atraure la bona energia i té un rol protector. Recordeu el cèlebre company d'en Pinotxo, el grill Pepet? Tenia la funció de donar-li consells i de dur-lo pel camí correcte. Per tant, si sents un grill que canta a prop teu, celebra-ho: atrauen les vibracions positives.

Plantes i bona fortuna

El fengshui està fonamentat en uns principis que afirmen que les plantes ens poden proporcionar bona energia i harmonia, en especial els cactus, el gessamí i el bambú. Igualment, les plantes aromàtiques també resulten altament beneficioses, sobretot la farigola, el romaní i la menta. Pel que fa als pothos, cal anar amb compte: poden atraure tant les energies positives com les negatives i, per això, es recomana que se situïn ben a la vora de les finestres i que no en tinguem més de tres.

En cas que ens vingui de gust atraure la bona sort, a banda de les energies positives, hauríem de considerar tenir ben a prop l'àloe vera, la planta dels diners, els crisantems i l'eucaliptus, que ens pot aportar prosperitat. Per triar el millor emplaçament per a les teves plantes, és interessant fer un cop d'ull a algun llibre de fengshui.

I, finalment, caldria evitar les hortènsies, perquè es relacionen amb la solitud, així com les plantes que formen part del gènere de l'agave, com la pita, la iuca o l'atzavara, perquè se les relaciona amb una concentració d'energia negativa.