Benzinera Repsol

Descompte en la bombona de butà: només si la compres en aquestes populars benzineres

Repsol aplicarà una bonificació als clients que comprin les bombones i compleixin una sèrie de requisits

La companyia energètica Repsol segueix apostant pels descomptes en combustibles per ajudar a estalviar els seus clients. Després de mantenir la bonificació de 10 cèntims per litre de carburant per omplir el dipòsit de gasolina a les estacions de servei, afegeixen una nova mesura. En aquest cas, la companyia ha decidit abaixar el preu de la bombona de butà.

L'any passat, el govern espanyol va prorrogar la restricció del preu regulat de la bombona de butà a 19,55 euros. En altres paraules, cap empresa o particular no pot fixar un preu per sobre d'aquest valor en un període de 6 mesos. Per poder determinar si la bombona té un preu regulat (tradicional) o un preu lliure, ens hem de fixar en el pes de la bombona.

Les bombones se solen considerar 'lleugeres' perquè buides pesen menys de 14 kg. Exclusivament, en aquest cas cada empresa podrà fixar el preu que consideri fent cas omís a les recomanacions del govern espanyol.

Quin és el descompte a la bombona de butà de Repsol?

Foto de bombones de butà.
Descompte en la teva bombona de butà Repsol. | Getty Images
 

Tot i que la bombona de 12,5 kg té un preu limitat de 19,55 euros, la bombona lleugera pot tenir un preu diferent. La companyia de Repsol ha afegit un descompte de 2 euros per als seus clients en aquest tipus de bombones.

Actualment, el cost actual de la bombona de butà lleugera de 12 kg és de 22,50 euros. Pots consultar el preu de les diferents variants de la bombona de butà en aquest portal. El descompte s'aplicarà sobre aquest tipus de bombones, però com es pot accedir al descompte?

A qualsevol benzinera de la companyia Repsol, podrem comprar una bombona de butà. D´aquesta manera, ens podrem beneficiar d'una ajuda de dos euros de descompte que podrem bescanviar per l'adquisició d'una segona bombona a la mateixa estació de servei. Per tant, la segona bombona de butà passaria a costar 20,50 euros.

Molts dels usuaris solen abonar les seves compres a través del seu telèfon mòbil. Si n'ets un, podràs pagar a través de l'aplicació Wallet i rebre el cupó virtual a la mateixa app. Fins i tot, podràs rebre el tiquet de compra per a més seguretat.

Fins a quina data es manté la promoció?

La companyia energètica ha comunicat que aquesta mesura es porta a terme per ajudar els ciutadans amb els alts preus dels combustibles. Sobretot, després del conflicte bèl·lic generat entre Ucraïna i Rússia i la inflació a l'Estat espanyol.

És per tot això que des de Repsol pretenen mantenir la promoció fins al 31 de març del 2023. Aquesta oferta es pot bescanviar per a les compres realitzades dins dels primers 30 dies naturals després de rebre l'ajuda. Els últims cupons de descompte es podran fer servir fins a finals d'abril d'aquest mateix any.

On és més barat omplir el dipòsit?

Hi ha el debat entre els clients de si surt rendible omplir el dipòsit en una estació de servei low cost o en una benzinera premium. Hem dut a terme una estimació real omplint 40 litres a cada benzinera i aquests són els resultats.

A Cepsa, la benzina 95 ens va costar 58,8 euros i el dièsel 61,20 euros. A la petroliera Galp, la benzina ens va costar 59,20 euros i el dièsel 60,80 euros. A la companyia Alcampo, la benzina ens va costar 61,20 euros i el dièsel 63,60 euros.

A Repsol, la benzina ens va costar 60,80 euros i el dièsel 62,80 euros. A la petroliera BP, la benzina ens va costar 57, 60 euros i el dièsel 58,40 euros. I finalment, a la companyia Ballenoil, la benzina ens va costar 60 euros i el dièsel 62,40 euros.

Per tant, per omplir el dipòsit amb gasolina 95 ens sortirà més barat a BP i el dièsel en aquesta companyia també.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!