Els set desconeguts germans de Carles Puigdemont

Amb l'expresident sumen vuit, naturals del poble gironí d'Amer
Carles Puigdemont ha confirmat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont
Carles Puigdemont ha confirmat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont | Cedida

La família Puigdemont Casamajó no està passant pel seu millor moment. L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va rebre aquest dijous la terrible notícia de la mort del seu pare, en Xavier.

 

Després del seu anunci a través de les xarxes socials, han estat moltes les mostres de condol que ha rebut l'expresident que, des de fa dos anys, viu a Bèlgica després de fugir de la justícia espanyola a causa del procés català. Ara, una vegada s'ha conegut la mort del seu pare, han sortit a la llum detalls dels quals molt pocs en tenien coneixement: la seva família.

 

 

El Francesc i l'Anna segueixen amb el negoci familiar

Després de conèixer més en profunditat qui era Xavier, ara apareixen també en escena els set germans de Puigdemont. Es tracta d'en Francesc, Anna, Montse, Dolors, Enric, Joaquim i Josep. El gran, que només es porta 13 mesos amb Carles, és l'encarregat de seguir junt amb la seva germana Anna amb el negoci familiar. Ambdós germans regenten una pastisseria del petit poble d'Amer, a la demarcació de Girona.

 

Amb aquesta professió, els dos germans han seguit amb el llegat familiar que ha estat conegut durant anys, entre altres coses, per la seva especialitat anomenada 'Els capricis d'Amer'. Ara, més enllà de la seva qualitat en els productes que venen, l'establiment també és molt conegut per pertànyer a la família Puigdemont.

 

Una mestra d'institut i un ciutadà d'Estocolm

D'altra banda hi ha la Montse, que és mestra en un institut i durant la seva etapa de joventut va ser monitora i va formar part dels casals d'escoltes tant típics a Catalunya. Seguidament apareix la Dolors que, en aquest cas, és junt amb el germà Joaquim, dos dels més desconeguts i que es mantenen en l'anonimat. Paral·lelament, hi ha el germà Enric, que és professor universitari i forma part de la congregació d'Els Dolors d'Amer, igual que la resta de la família.

 

Puigdemont es burla de Llarena per enviar l'euroordre en castellà
Puigdemont ha rebut nombroses mostres de condol | Catalunya Diari

 

Finalment, parlem de Josep que, malgrat que té presents els seus orígens gironins, viu des de fa anys amb la seva dona Mia a Solna, un poble del nord d'Estocolm. No hi ha dubte que Carles Puigdemont té una àmplia família que, malgrat el temps i les distàncies irreparables, segueix molt unida. Ara, en el record del seu pare, més que mai.

 

També et poden interessar...Comentaris
Joan
El més sincer condol a la família Puigdemont.Una abraçada Carles.
Roger Tadeu Rocaspana
El mes sincer condol a la familia puigdemont. Xavier puigdemont descansi en pau!!!

envia el comentari