Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del president de la Generalitat, Pere Aragonès

L'empresa Art Cubic SL desmenteix que estigués vinculada a la campanya de La Grossa de Nadal

Va ser una campanya publicitària que va haver de ser retirada, però no tenia res a veure amb l'empresa

Fa uns mesos va saltar una polèmica a les xarxes socials que afectava directament Pere Aragonès, el que ara és president de la Generalitat de Catalunya. Els fets van passar quan es va fer pública la campanya publicitària de La Grossa per la rifa de Cap d'Any, en què l'eslògan clamava: «Et preocupa la distància social? Prova l'ascens social!». Una campanya que llavors depenia directament del seu departament.

L'anunci es va publicar en plena pandèmia i jugava amb el concepte de la distància social i el fet de poder ascendir socialment gràcies als premis econòmics de La Grossa. 

En aquell moment, CatalunyaDiari va fer pública una notícia on explicava que l'adjudicació d'aquesta campanya publicitària va ser a través de concurs públic i va recaure a l'empresa Art Cubic S.L., amb seu a Cerdanyola del Vallès, per un total de 119.717 euros.

Aquest fet ha estat rotundament desmentit per l'empresa, la qual explica que va guanyar un concurs públic per aquest mateix import, però que no estava relacionat amb aquest anunci, sinó que feia referència a una altra campanya que mai va poder veure la llum a causa de la pandèmia, i, per tant, tampoc van arribar a facturar aquest import.

Així doncs, la polèmica campanya publicitària que finalment va ser retirada hores després pel rebombori que va generar no ha estat vinculada en cap moment amb l'empresa Art Cubic SL.

Des de CatalunyaDiari lamentem les molèsties que s'hagin pogut ocasionar a l'empresa, tot esmenant la informació publicada en aquell moment.