Muntatge de Roberto Leal, Orestes i Rafa

El detall que revela el dia exacte que s'entregarà 'el bote de Pasapalabra'

Els seguidors de 'Pasapalabra' s'assabenten de tots els detalls

'Pasapalabra' és a només un pas de tornar a fer història dins de la pantalla petita. Després d'una llarga temporada, tot apunta que aquest concurs d'Antena 3 en pocs dies entregarà el seu gran 'bote'.

No hi ha cap dubte que, actualment, aquest format és un dels més exitosos de tota la televisió d'Espanya. Malgrat haver canviat de cadena diverses vegades, els seus seguidors s'han mostrat fidels amb el pas dels anys i dia rere dia així ho corroboren les dades d'audiència. En l'última anàlisi duta a terme, 'Pasapalabra' i Roberto Leal han tornat a convertir-se en els líders indiscutibles de la tarda de divendres 10 de març amb un 24,3 % de quota d'audiència i captant l'atenció de 2.530.000 espectadors.

Ara, tots els focus s'han tornat a posar sobre aquest conegut format d'Atresmedia. Sembla que s'acaba de revelar el dia exacte en què el presentador entregarà el desitjat 'bote de Pasapalabra'.

'Pasapalabra' ja té el seu guanyador

'El bote de Pasapalabra' està a punt de tenir amo. I és que un dels seus dos concursants més mítics és molt a prop d'aconseguir els més de 2,2 milions d'euros de premi acumulat.

No hi ha cap dubte que Orestes i Rafa han esdevingut una part fonamental dins d'aquest conegut programa d'Antena 3, i aquesta empresa audiovisual ho té clar. Per això, 'Pasapalabra' no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'esprémer tot el potencial d'aquests dos grans concursants. Cada setmana, durant més d'un any, els joves s'han enfrontat a durs i complexos 'roscos'. Malgrat que fins ara no n'han aconseguit completar cap, això és una cosa que li ha vingut molt bé a Atresmedia.

El plató de Pasapalabra
'Pasapalabra' entregarà un premi milionari. | Antena 3

Entre altres coses, gràcies a la seva batalla han aconseguit augmentar considerablement les dades d'audiències i que 'Pasapalabra' sigui un dels concursos més comentats a les xarxes socials. I és que el gran talent d'Orestes i Rafa i la tensió que es crea a plató, dia rere dia, han captat l'atenció de milions d'espectadors.

Tanmateix, ara, aquesta incansable batalla està a punt d'acabar. Després d'un any lluitant per convertir-se en el darrer vencedor del format, Antena 3 ja ha anunciat que, els pròxims dies, un dels seus dos concursants aconseguirà completar el 'rosco'.

Segons s'ha confirmat a través de les xarxes socials d'aquest programa: «Aquesta setmana, el 'bote' més gran de la història ja tindrà un guanyador. Que ningú s'ho perdi! Aquesta setmana arriba el 'bote' més gran de la història de 'Pasapalabra'. Et perdràs aquest moment de la història?», s'ha confirmat a través del perfil oficial del format.

Ara, una altra de les grans incògnites que s'ha generat al voltant d'aquesta bomba ha estat el dia exacte en què s'entregaran els 2,2 milions d'euros de premi acumulat. Els seguidors de 'Pasapalabra' ja han començat a fer les apostes a través de les xarxes socials. Diversos usuaris han assegurat que aquest moment històric es podria emetre aquest mateix dilluns, 13 de març, després de fer-se ressò d'una publicació de Torito.

Aquest reporter de televisió ha deixat tots els seus seguidors sense paraules amb l'últim i enigmàtic missatge que ha compartit a través del compte de Twitter: «No us perdeu a les 20 hores a Antena 3 el concurs estrella de la televisió. Hi estaré concursant. Han quedat tres programes molt però que molt divertits. Crec que us agradarà i, a més, fa olor de 'bote' milionari».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!