Imatge del moment de la detenció dels dos homews per part de la Polica Local de Mataró

Detenen un home després de voler tirar una bossa amb fem i pixum a un agent de la Policia Local de Mataró

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a la tarda

Un home intenta ruixar amb fems i pixum un agent de la Policia Local de Mataró i acaba per terra. Això és el que es pot veure en un vídeo que ha penjat el compte de twitter de la 'Patrulla Vecinal Mataró'. Els fets van tenir lloc aquest dimarts a la tarda al Camí Ral de la Mercè de Mataró quan la Policia Local intentava identificar dues persones, segons sembla en estat d'embriaguesa, i es negaven a col·laborar.

Un d'ells ha amenaçat en obrir una bossa que continua orina i femta líquida i llençar-la a la policial. Al final, tal com es veu al document audiovisual, els policies redueixen l'home. Les dues persones són conegudes pels agents de la Policia Local pels seus habituals aldarulls i enfrontaments amb els agents.

Encasten un cotxe contra la comissaria dels Mossos de Ripoll

Gran ensurt a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll. Aquest dimecres, un home ha encastat el seu cotxe contra l'edifici durant aquesta matinada, provocant importants danys materials. Ara per ara, segons SER Catalunya, es desconeix la motivació de l'autor dels fets, que ha quedat detingut, però es creu que podria tenir problemes psicològics, motiu pel qual ha quedat ingressat a l'hospital després de la seva detenció.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres sobre les cinc de la matinada. L'home, que presentava símptomes d'anar sota els efectes de l'alcohol, s’ha dirigit a la comissaria per presentar una denúncia. Al cap d'uns minuts i mentre esperava a fora de l'edifici, ha engegat el seu vehicle i l’ha encastat a la porta principal de la comissaria. Per fortuna, en aquell moment no hi havia cap persona en aquesta zona de la comissaria i ningú ha resultat ferit.

Tot seguit, agents del cos l'han detingut i s'ha comprovat que només havia ocasionat danys a l'entrada de la comissaria de Ripoll. El detingut, de 45 anys i sense antecedents, és de nacionalitat marroquina i veí d'aquesta localitat. En les properes hores passarà a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.