Dos agents discuteixen amb un jove a Castellar del Vallès

Detingut per agredir i amenaçar la policia en trencar l'ordre de confinament al Vallès

Dos agents de la Policia Local detenen el jove

Malgrat que la majoria de la població respecta les mesures de seguretat i manté en confinament, durant aquest peíode d'estat d'alarma hem observat tota mena de comportaments incívics o irresponsables que dificulten la tasca de les forces de seguretat. 

És el cas d'un veí de Castellar del Vallès, protagonista d'un vídeo que està circulant per les xarxes socials, que mostra una actitud desafiant envers dos agents de la Policia Local. Segons es pot veure a les imatges, els agents l'insten a baixar de la motocicleta, ja que, segons afirmen, no està respectant les mesures de confinament. En un moment determinat, un dels agents assegura que el noi fa dos mesos que «dona tombs» amb la moto.

El jove i els agents mantenen una tensa discussió que s'allarga dos minuts i que acaba amb la detenció del motorista. Al vídeo, es pot escoltar com una veïna recrimina l'actitud d'un dels agents per tractar-se «d'un crio». Finalment, el jove acaba reduït a terra mentre arriba una altra dotació de la Policia Local.

Molts usuaris han criticat tant l'actitud del jove com la d'un dels agents, que sembla perdre els nervis davant el desafiament del noi.