Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció

Detinguts els presumptes autors de la mort de Kristen, apunyalada a la sortida d'una discoteca a Cornellà

Es tracta de dos homes i dues dones que estaven en cerca i captura

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous quatre persones que estaven en cerca i captura per estar vinculats amb el crim violent que va comportar la mort de la jove Kristen Yelany Peralta, de només 18 anys, a la sortida de la discoteca Capitolio de Cornellà de Llobregat el passat 28 de juny. 

Segons ha publicat el mitjà digital 'Crònica Global', fonts properes a la família han anunciat que les persones relacionades amb el crim han estat trobades en «una urbanització propera a Barcelona». Es tracta de dos homes i dues dones, els quals es trobaven en cerca i captura des que van fugir del cos policial dels Mossos, i després de no fer cas als oficis del jutjat de Primera Instància número 1 de Cornellà, l'encarregat del cas. 

Han estat les mateixes fonts les que han informat que els quatre detinguts passaran a disposició judicial durant aquest mateix dissabte, després que persones properes a Kristen i altres clients de la discoteca on van tenir lloc els fets els identifiquessin com els agressors. 

Tal com explica el mitjà citat anteriorment, els individus van ser detinguts en dues operacions diferents: primer una parella i després la segona. Aquests es trobaven en una urbanització situada a la província de Barcelona, però de moment es desconeix de quina es tractava.

Així va morir la Kristen, la jove apunyalada davant una discoteca

Una punyalada davant la discoteca Capitolio de Cornellà de Llobregatva acabar amb la vida de la jove Kristen, de 18 anys i veïna del barri de Pubilla Cases de l'Hospitalet, poc després de les sis de la matinada del diumenge, 28 de juny. Els Mossos d'Esquadra van prendre la investigació del cas i en un principi buscaven dues dones que, segons un vídeo publicat pel digital 'El Caso', van perseguir i ferir de mort la jove Kirsten en el marc d'una multitudinària baralla a les portes del citat local d'oci nocturn.

Segons testimonis veïnals, citats pel digital 'Crónica Global', la baralla mortal era la quarta que es produïa en la matinada de diumenge davant Capitolio, la discoteca llatina ubicada al polígon Famades de Cornellà. En un dels vídeos publicats, es veu la Kristen travessar el carrer a la carrera per colpejar un home que està agredint-ne un altre. Després d'això, la jove marxa corrent perseguida per dues dones. Després de sortir del pla del vídeo durant uns segons, en tornar a aparèixer en imatge, tocant a una tanca, una de les dues dones surt corrents, mentre l'altra es queda amb la Kristen uns segons més, per acabar marxant després de forcejar.

Instants després d'aquests forcejaments, la Kristen resta en peu, per acabar desplomant-se a terra a conseqüència de la punyalada rebuda. Els seus amics, davant aquesta situació, van començar a cridar, demanant ajuda perquè la jove s'estava dessagnant. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que es van personar pocs minuts després al lloc dels fets van realitzar maniobres de reanimació a la Kristen, que va ser traslladada en ambulància en estat molt greu i va acabar morint en arribar a l'hospital.