Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Digi amb els logos de Movistar i Vodafone i un home sorprès

La bomba de l'estiu arriba de la mà de Digi: Movistar i Vodafone en estat de xoc

Digi planta cara als gegants del sector amb un regal molt especial que no passa desapercebut pels usuaris

Aquest estiu, Digi ha llançat una promoció que està donant molt de què parlar. Mentre que Movistar i Vodafone segueixen amb les seves ofertes habituals, l'operador romanès ha decidit anar un pas més enllà. I és que sortejarà un cotxe entre els clients.

I no qualsevol cotxe, sinó un Citroën Ami, un model elèctric que està revolucionant el mercat i que és ideal per moure's per la ciutat. Amb el seu disseny modern i la seva mida reduïda, és perfecte per als que busquen una opció de mobilitat sostenible i pràctica. A més, la seva autonomia de fins a 75 quilòmetres ho fa ideal per a trajectes curts i mitjans.

Una dona amb expressió preocupada davant d'un cartell de Vodafone i un logotip de Movistar en un cercle vermell.
Movistar i Vodafone tenen motius per estar preocupats | Dean Drobot, Vodafone, Movistar

Qui pot participar al sorteig de Digi?

La promoció de Digi és oberta a tots els seus clients. Si ja ets client de Digi, ets de sort. Només cal seguir uns senzills passos per participar en el sorteig del Citroën Ami.

Si encara no ets client, aquest és un bon moment per considerar canviar-te Digi i aprofitar aquesta increïble oportunitat.

Participar al sorteig és molt fàcil. Si ja ets client, ja tens mig camí recorregut. Si no, pots contractar qualsevol dels seus serveis per entrar al sorteig.

Visita la seva pàgina web i cerca la secció del sorteig del Citroën Ami. Allà trobareu un formulari que heu de completar amb les vostres dades. Un cop registrat, rebràs un correu electrònic de confirmació.

El sorteig es farà a finals d'estiu. Anunciaran la data exacta a les seves xarxes socials i a la seva pàgina web, així que et recomanem estar atent per no perdre't cap detall.

Movistar i Vodafone, de braços plegats

Mentre Movistar i Vodafone segueixen centrats en les seves ofertes tradicionals, Digi ha decidit innovar i oferir una cosa realment atractiva per als seus clients. Aquest sorteig no és només una excel·lent estratègia de màrqueting, sinó que també demostra el compromís de l'operador amb els seus usuaris. Els ofereix alguna cosa més que només serveis de telecomunicacions.

A més a més de tenir l'oportunitat de guanyar un Citroën Ami, ser client de Digi té molts altres avantatges. Digi ofereix tarifes competitives, una cobertura excel·lent i un servei al client d'alta qualitat. Tot això fa que cada vegada més persones l'elegeixin sobre altres opcions com Movistar i Vodafone.

El sorteig del Citroën Ami és, sens dubte, la bomba de l'estiu. La firma romanesa ha aconseguit captar l'atenció de tothom amb aquesta promoció i ha deixat la competència en segon pla.

Si sou client de Digi, no perdeu l'oportunitat de participar. I si encara no ho ets, aquest és el moment perfecte per canviar-te.