Una parella de nuvis abraçant-se i mostrant l'anell i el ram de flors

Es divorcien tres minuts després de casar-se per un comentari del nuvi

La núvia va demanar el divorci abans de sortir del jutjat

Els casaments solen ser un acte on els contraents es prometen amor etern i cuidar-se mútuament. Per a alguns, és el moment més important de la relació, ja que suposa fer un pas fonamental davant l'atenta mirada dels convidats.

Tot i això, en aquest particular cas, el que havia de ser un dia de celebració i alegria va acabar més ràpid del que va començar. Ni tan sols els que esperaven fora van poder beneir la parella amb la tradicional pluja d'arròs. Sí, perquè en lloc de sortir casats, ho van fer divorciats.

Només tres minuts van ser suficients perquè la dona decidís demanar el divorci després de donar el 'sí, que vull'. Un succés únic a la història que situa el matrimoni com el més curt del món sencer.

Demana el divorci tres minuts després de casar-se

Va passar a Kuwait, fa dos anys, però el fet inusual del cas ha fet que aquest matrimoni fugaç hagi tornat a viralitzar-se. La parella entrava feliç al registre civil i disposada a segellar el seu amor. Tot i això, un comentari desafortunat del nuvi va acabar amb la ferma decisió de la seva recent dona de demanar el divorci tres minuts després.

Tot va passar quan, un cop firmat l'acta matrimonial, la dona va tenir una ensopegada i va caure a terra quan es disposaven a sortir. En aquell mateix instant, i veient que la seva dona era a terra, l'home va començar a riure.

Ram de núvia a terra
La núvia decideix divorciar-se en sentir-se ridiculitzada pel nuvi | Cedida

No content amb això, li va dir «estúpida», ridiculitzant-la davant de tots els presents. Això va provocar la reacció immediata de la dona que, ni curta ni mandrosa, es va dirigir al jutge. Alçant-se i donant-li l'esquena al marit, va demanar que el matrimoni fos dissolt immediatament.

El casament va durar només tres minuts, suficients perquè la dona obrís els ulls. I és que no estava disposada a passar la resta de la seva vida amb una persona que l'acabava d'insultar i humiliar de tal manera.

La reacció de les xarxes socials

Com era d'esperar, el casament fugaç es va fer viral ràpidament. La identitat dels contraents mai va sortir a la llum, però el que va passar va generar un gran debat. La gran majoria va donar suport a la decisió de la dona assegurant que l'actitud de l'home només podria portar un matrimoni dissortat.

«Si així és com actua des del principi, és millor deixar-ho», opinava un usuari o «Un matrimoni sense respecte és un fracàs», escrivia un altre.

Tanmateix, també hi va haver qui va considerar la reacció de la dona una mica precipitada, qualificant-la d'exagerada. A més, van criticar que no sabés veure que el seu marit només estava fent broma o que no parlessin per arreglar-ho.

Aquest casament fugaç s'ha convertit en el més curt tant de Kuwait com del món sencer. Però no ha estat l'únic, un altre cas semblant va ocórrer a Dubai només 15 minuts després de l'enllaç.