El doble grau de Física i Matemàtiques a la UAB lidera el rànquing de notes de tall

Un total de 47.559 estudiants s'han preinscrit a universitats públiques catalanes de cara al pròxim curs

El doble grau de Física i Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) torna a ser la carrera amb la nota de tall més alta. Per entrar-hi, els estudiants necessiten com a mínim un 13,418, una dècima més que l'any passat.  El mateix grau a la Universitat de Barcelona (UB) és la segona carrera amb més nota, amb un 13,340.

Paral·lelament, Filosofia, Política i Economia,  el grau conjunt de la UAB i la UPF passa a ser la tercera carrera amb la nota més alta (l'any passat va ser la cinquena) amb un 12,888, i la segueixen Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb un 12.854, i Enginyeria Física també a la UPC, amb un 12,770. Pel curs vinent, 47.559 estudiants s'han preinscrit a universitats públiques catalanes, 603 més que l'any passat. El 88,40% tenen plaça a la universitat pública i un 68,2% han entrat en primera opció.

Medicina a la UB ja no és una de les 5 carreres amb més nota de tall 

Medicina al campus de l'Hospital Clínic de la UBsurt enguany del rànquing de les cinc carreres amb més nota de tall, i es col·loca a la setena posició amb un 12,744, darrere del doble grau de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que té un 12,768. Aquesta és la carrera de la universitat pública de Tarragona amb més nota de tall i més places, 172.

També et poden interessar...