Fotomuntatge de Saúl Boza Gil i un camp de futbol

Dol al món del futbol: Mor Saúl Boza amb només 11 anys

Consternació a Espanya per la mort d'un futbolista molt jove

El futbol ha demostrat que és capaç de transmetre felicitat a les persones que en gaudeixen de debò. Moltíssimes vegades, donar puntades de peu a una pilota pot ser la solució als nostres problemes, o almenys per als veritables apassionats del futbol.

 

Avui, però, aquest esport ha demostrat com d'injust pot arribar a ser tot. I és que ens hem assabentat d'una notícia terrible: la mort d'un nen. Aquest matí, un petit futbolista extremeny ha perdut la vida.

 

 

Es tracta de Saúl Boza Gil, de només 11 anys. Diverses associacions esportives han emès comunicats per a lamentar la mort del nen, que tenia tota la vida al davant.

 

Un futbolista que jugarà des del cel

El futbol extremeny no dona crèdit de la notícia. Ha arribat per sorpresa i, sens dubte, ha suposat un cop molt dur per als amants d'aquest esport.

 

Un camp de futbol
Saúl Boza Gil feia anys que jugava a futbol | Cedida

 

 

 

Encara es desconeixen els motius de la mort de Saúl. No obstant això, se sap que el nen tenia problemes de salut. Els familiars i amics del nostre petit futbolista estan molt afectats després d'aquesta tragèdia.

 

La Federació Extremenya de Futbol (FEF) ha estat el primer organisme que s'ha manifestat a les xarxes socials després de conèixe's la terrible notícia. L'entitat esportiva ha mostrat «el condol més sentit per la mort del jugador de Badajoz, de només 11 anys».

 

 

D'altra banda, mitjançant aquest comunicat, la mateixa entitat ha aprofitat per repassar la fugaç trajectòria futbolística de Saúl Boza Gil. El nen va militar «a les files del CD San Roque i al Club Juventud UVA».

 

Finalment, la FEF ha volgut mostrar suport incondicional als éssers estimats del nen. «Tot el nostre afecte als familiars i companys del club. DEP».

 

Aquí baix mai t'oblidarem, Saúl

L'últim club on va estar Saúl va ser el CD San Roque, on estan destrossats per la mort del nen. Va ser l'equip on el nostre futbolista va disputar els seus últims minuts dins del camp, abans que comencés la pandèmia del coronavirus.

 

 

El president del club, Ismael Vázquez, ha fet de portaveu per a acomiadar un dels seus jugadors de futbol base. «Estem consternats». Així de clar s'ha mostrat el màxim representant de l'equip extremeny.

 

A més, un entrenador del club era familiar seu, per la qual cosa el CD San Roque farà un gran comiat a Saúl. I és que dins del terreny de joc també li donaran l'últim adeu.

 

 

Altres entitats, com l'Academia Mérida, han volgut donar el condol als equips per on ha passat Saúl, així com als seus éssers estimats. També és el cas del CD Calamonte, que també ha tingut un gest de dol per la pèrdua del nen. «Una abraçada a tota la seva família en aquests moments tan difícils», diu una publicació del compte oficial de Twitter del d'aquest club esportiu.

 

A part de les que acabem d'esmentar, hi ha hagut moltes més institucions que han aprofitat per a dedicar un missatge de comiat per a Saúl Boza Gil. I és que el món del futbol té una gran capacitat d'unió en moments tan durs com aquest. El nostre petit futbolista segur que seguirà jugant des del cel.