Una escena del programa de TV3 'El Foraster' a Tivissa

Dol a 'El Foraster' per la mort de Miquel Rojals, un dels personatges més estimats

Ha mort Miquel Rojals, d''El Foraster' de Tivissa

Consternació a Catalunya. 'El Foraster' ha perdut avui un personatge molt entranyable. Es tracta de Miquel Rojals, conegut també com a Miquel de Cassero, que va aparèixer al programa dedicat a Tivissa.

L'espai, que és un dels que aconsegueix més audiència a TV3, es dedica a visitar els pobles de Catalunya per conèixer els veïns de la zona, donant lloc a situacions còmiques, però també tendres i humanes.

Joan Ramon Vallvé, periodista de TV3, ha informat de la mort d'en Miquel a través del seu compte de Twitter, del qual se n'ha fet ressò Quim Masferrer, el presentador del programa, donant el seu condol a la família i amics.

Mor Miquel Rojals, veí de Tivissa

Vam poder conèixer Miquel Rojals fa només un any, quan Quim Masferrer visitava el febrer del 2022 aquest poble de la comarca de la Ribera d'Ebre per conèixer alguns dels seus més de 1.600 habitants.

I és allí on es va trobar amb un matrimoni d'edat avançada força peculiar, el del Miquel i la Fina, batejats com 'La parella dels motoritzats'. I és que tots dos es dedicaven a fer curses pels carrers del poble amb les seves cadires de rodes elèctriques.

«Avui en dia que hi ha tants vehicles elèctrics, cotxes, bicicletes, patinets, monopatins... i que la gent gran han de vigilar que no els atropellin, resulta que aquí a Tivissa has de vigilar que qui no t'atropelli sigui la gent gran», deia Masferrer sent testimoni de la situació, que era força còmica.

Després, el matrimoni decidia enfrontar-se a una cursa, que acabava guanyant la Fina, la dona d'en Miquel. «M'he deixat guanyar», admetia ell.

Montse Reixach va morir el juliol passat

Malauradament, aquesta no ha estat l'única persona d''El Foraster' que ens ha deixat. El passat mes de juliol, Montse Reixach, que havia estat l'alcaldessa més jove de la Vall de Bianya, a la Garrotxa, entre els anys 1973 al 1979, va morir amb 77 anys.

De fet, la seva mort es va produir abans de l'emissió del programa, motiu pel qual l'equip va voler acomiadar-se d'ella al final de l'emissió. «En record de la Montse Reixach. Tot l'equip d'El Foraster».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES de TV3 al WhatsApp