Manuel Gómez, conseller del PP mort

Dol al PP: mor el conseller Manolo Gómez amb només 56 anys: «Un gran cop»

L'home va ser atropellat per un autobús de l'EMT mentre anava cap al seu cotxe

Manolo Gómez tenia només 56 anys i era conseller del PP al barri andalús de Churriana, a la ciutat de Màlaga. Va ser atropellat dimecres per un autobús de l'EMT i no se li va poder salvar la vida.

Va morir a conseqüència del greu impacte provocat per l'accident. Aquest va succeir a l'avinguda Juan Sebastián Elcano, a l'altura d'Echeverría del Palo.

La notícia va caure com una galleda d'aigua freda per a tots els seus coneguts i familiars. El PP de la localitat va quedar consternat per la sobtada pèrdua.

Com a conseller, exercia també el càrrec de coordinador de la Comissió d'Urbanisme. De fet, aquest mateix dimecres s'hauria d'haver celebrat la comissió. Tot i això, la terrible notícia no ho va permetre

«Estàvem esperant l'inici de la comissió i ens vam quedar de pedra quan la seva dona Núria ens va dir que Manolo era la víctima», afirmava José del Río, regidor de districte.

I és que la notícia va agafar a tothom per sorpresa. De fet, el propi del Río va assegurar haver estat tot el matí de dimecres molt pendent de l'accident. Ell és, precisament, el responsable de l'Àrea de Mobilitat i de l'EMT.

Segons assegura, va estar gestionant l'accident i preguntant sobre l'estat de la víctima i del conductor de l'autobús, però no sabia la identitat de la víctima. 

Així doncs, va ser la dona de Manolo la qual va informar als seus companys del que havia passat, amb una trucada telefònica a la tarda. «Ha sigut un gran cop per a tots. Era una persona magnífica i molt estimada per tots a la barriada», ha explicat el propi del Río.

Havien treballat durant molts anys junts pel poble, segons s'ha pogut saber. Més d'una dècada. És per això que la pèrdua ha afectat tant a molts dels seus companys.

Des del PP de Churriana s'ha enviat un missatge de condol a la família i de comiat per al seu company. «Un dia trist per al Partit Popular de Churriana per la mort del nostre company Manolo Gómez».

«Una gran persona. Volem transmetre el nostre condol a la família i molta força per superar aquests moments tan difícils. Descansa en Pau company», afegien també.

S'acabava de prejubilar i estava gaudint del seu temps lliure

Malgrat la seva edat, 56 anys, s'ha pogut saber que Manolo s'havia prejubilat feia molt poc temps. Estava aprofitant per poder gaudir de tot el temps que tenia ara que no treballava.

Durant tota la seva vida havia treballat en una companyia telefònica, compaginant-ho amb el seu càrrec polític a Churriana. Després d'una vida atrafegada, ell i la seva dona havien decidit descansar i gaudir una mica més.

De fet, segons publica Diario Sur, el matrimoni havia tornat feia només uns dies d'un creuer amb la seva filla i la seva neta, que viuen a la ciutat de Londres.

Així doncs, la localitat i els seus coneguts ara estan de dol, intentant superar la dura i inesperada pèrdua que acaben de patir.

D'altra banda, sobre l'accident encara no s'han conegut molts detalls. La policia local manté oberta una investigació per intentar aclarir els motius exactes de l'atropellament.

De moment, fonts pròximes al cas haurien assegurat que l'home estaria travessant la carretera. Passant entre alguns vehicles que es trobaven estacionats a l'avinguda.

Es dirigia cap al seu cotxe, que es trobava aparcat a la vorera de davant. Va ser quan va creuar i quan va ser atropellat per l'autobús.

Va patir un cop bastant fort i a l'arribada dels serveis d'emergències al lloc, ja patia un traumatisme cranioencefàlic sever. Malgrat això, va poder ser traslladat fins a l'Hospital Regional amb vida. Per desgràcia, va acabar morint poc més tard.