Captura del vídeo en què una dona es va presentar a la casa de Mainat el 2 de setembre del 2020

Una dona desconeguda es presenta a casa de Mainat a crits i cops

Un periodista de Telecinco ha aconseguit parlar amb la dona, qui assegura tenir relació amb el matrimoni

El cas de Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca, es complica cada cop més. Avui divendres, el programa de Telecinco 'Ya es mediodía' ha acudit a casa de l'empresari per intentar parlar amb algú. Tanmateix, el que s'hi han trobat ha estat, probablement, millor de què s'esperaven. I és que una dona amb accent d'Europa de l'Est amb una gavardina ha entrat a crits a la porta de la mansió que Mainat té a Horta.

Telecinco ha connectat en directe amb el reporter Miquel Valls, qui ha entrevistat la dona misteriosa. «Sóc l'ex-xicota d'un escort —un prostitut—. Fa 8 mesos que ja no és la meva parella. L'han estat contractant per a estar amb Angela. Ella estava enamorada d'ell. Mainat em va fer fora de casa meva per culpa d'aquesta puta que es va enamorar del meu ex, un prostitut llatinoamericà. Ell segueix enamorat de mi. No em deixa en pau», ha interpel·lat la dona.

La dona volia recuperar les seves coses

Durant l'entrevista, la dona ha assegurat que la van fer fora de casa amb tres maletes i que dins de l'habitatge pagaven un prostitut per a la dona de Mainat. Per aquest motiu, en un principi, la dona s'ha presentat avui a l'habitatge, per reclamar que li tornin les seves coses. Poc després, la policia ha arribat al lloc i han fet fora el periodista.

De cop i volta, després que la dona colpegés la porta de casa de Mainat durant diverses vegades, un home, que respon al nom de Gabriel i que podria ser el prostitut de qui es parla, ha obert la porta i ha arrossegat la dona dins la casa violentament. Finalment, ha arribat una persona amb perruca blanca i ha entrat dins la casa.