Una dona greu per Covid-19 dona a llum a bessones a Barcelona i passa 21 dies intubada

La setmana passada va poder fer el primer cangur amb les filles després de 30 dies de malaltia

La Mili sosté les seves dues bessones, Ayma i Ayla, al hospital Vall d'Hebron de Barcelona
La Mili va donar a llum les seves dues bessones mentre estava ingressada greu per Covid-19 | Félix Castillo Salinas

El coronavirus ha deixat moltes víctimes mortals a tot el món des que va començar la pandèmia, i encara en segueix deixant diàriament, tot i que de mica en mica sembla que els països més afectats han aconseguit controlar la malaltia. 

És el cas d'Espanya, que aquest dilluns, 4 de maig, ha comptabilitzat 164 noves morts, el mateix nombre que ahir i el més baix des que es va decretar l'estat d'alarma. A més, s'han registrat 1.179 nous positius per Covid-19, també una xifra que feia setmanes que no es donava i que certifica la tendència a la baixa. 

Tot i això, i malgrat que el desconfinament gradual ja comença a observar-se als carrers, va haver-hi setmanes en què els hospitals van estar a punt de saturar-se, amb més de 800 víctimes mortals diàries. És per això que quan es coneixen històries com la de la Mili es valora la feina dels milers de metges i personal sanitari que han lluitat i segueixen lluitant contra la pandèmia. 

Embarassada, en estat greu i 21 dies intubada

La Mili és una jove embarassada que va haver de ser ingressada en estat greu per una pneumònia provocada per la Covid-19. Els metges es van veure obligats a fer-li una cesària al cap de 28 setmanes d'embaràs, i va haver d'estar 21 dies intubada a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Un cop acabat l'intubament, la Mili va despertar però no recordava ni tan sols el seu embaràs. El passat divendres, 1 de maig, la Mili va poder sostenir les seves dues bessones, Ayma i Ayla, per primer cop després de 30 dies de malaltia. 

Així ho ha explicat el doctor Félix Castillo a través del seu compte de Twitter, acompanyant la història amb el text «No hi ha paraules». Els usuaris de xarxes ràpidament han elogiat tot el personal sanitari per la seva feina i s'han alegrat que, en aquest cas, aquesta història hagi tingut un final feliç.


Comentaris

envia el comentari